TAJNA AFERA ANELI I ŠA: Vreli dodiri koji su svima PROMAKLI, kamera zabeležila žestoko VAĆARENJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je mnogima promaklo, ali je kamera sve usnimila!

 

 

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš pre nekoliko dana stavili su tačku na svoju vezu, a iako mnogi očekuju da jako brzo dođe do pomirenja, jer smatraju da su njihove svađe lažne i da samo pokušavaju da izbiju u prvi plan, sukobi su iz dana u dan sve gori. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš

Mnogima su neki detalji promakli, kad je u pitanju Aneli i njen odnos sa muškarcima, a klimovi sada nakon nekoliko meseci se pojavljuju na društvenim mrežama sa svih strana. Jedan video je privukao veliku pažnju, a radi se o Aneli i Nenadu Aleksiću Ša. Reper je nju već tokom sukobsa optuživao da je zaljubljena u njega, a ovaj snimak pokazuje da možda i nije lagao, pogotovo jer se sve desilo ispred Mione Jovanović, za koju Aneli govori kako joj je dobra drugarica. 

Reper i Aneli su tokom emisije sedeli jedno pored drugog, iako je u tom periodu već bio u emotivnom odnosu sa Jovanovićevom. Aneli ga je dodirivala po nozi, a osmesi su bili obostrani, što je primetila i Miona. 

Video pogledajte na početku ovog teksta. 

Ša poslednjih dana jako smeta druženje Mione i Aneli, jer sumnja kako želi da ih rastavi i ubedi Jovanovićevu kako joj on nije potreban. Ostaje da vidimo kako će se dešavanja odvijati u narednim danima i da li će nekad među takmičarima u Beloj kući biti pokrenuta ova tema, kako bi se raščivijao odnos Aneli i Nenada Aleksića, koji je po svemu sudeći bio više od prijateljstva. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading