STANISLAV PRIŽELJKUJE TUČU MIONE I MAJE: Pljušte žestoke provokacije, Krofak između DVE VATRE!

Autor:

Zadruga

19.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama trese Elitu!

STANISLAV PRIŽELJKUJE TUČU MIONE I MAJE: Pljušte žestoke provokacije, Krofak između DVE VATRE!

Foto: TV Pink/printscreen

U današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" emotivan je prilog u kom Stanislav Krofak priznaje Maji Marinković da mu se nije dopala njena odevna kombinacija, a ona je uzvratila tako što je isprozivala njegovu bivši devojku Mionu Jovanović, zbog čega je nastala niva žestoka svađa u programu uživo. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Žestok sukob Mione i Maje u emisiji "Gledanje snimaka"

Iako su mnogi očekivali da Stanislav skrene pažnju Maji da ne vređa njegovu bivšu devojku, njegs to nije interesovalo i ne želi da se meša u sukob koji imaju. 

- Da, tako je bilo. On je meni iskomentarisao kako voli da mu se devojka oblači, onda sam ja obukla neke pantalone, on je rekao: "Nisu ti neke pantalone", onda sam ja rekla: "Nemoj ja tebi da iskomentarišem tuđi stajling", jer se to meni ne sviđa i imam pravo na svoje mišljenje...Mene bi više uvredilo da mi neko kaže da nisam vanserijska riba. Rekla je Ša da je smrad, da je rđav ku**c - rekla je Maja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sukob Mione Jovsanović i Maje Marinkvoić

- Stanislave, što ti dozvoljavaš da ona nju ponižava? - pitao je Milan.

- Ja sam njoj govorio šta da oblači, znala je da pogreši. Ja imam pravo da kažem, dobro je dok se ne tuku - rekao je Stanislav.

- Koga ja da štedim?! Da ona mene ponižava na novinarima, da govori da sam ja devojka...Vidim ja koliko ona poštuje svog dečka, a mi kada budemo imali probleme, neka komentarišu. Ona je ovde prokomentarisala i druge devojke, onda je mene komentarisala na najgori mogući način, imam pravo da kažem svoje mišljenje. Ovo mi je klasičan primer provincijalske devojke - rekla je Maja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading