MIONA POBEGLA! Pojavio se ŠOK SNIMAK bekstva, dok je Ša spavao, njoj se sve SMUČILO, pa donela KONAČNU ODLUKU!

Autor:

Zadruga

19.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović više nije mogla da izdrži!

MIONA POBEGLA! Pojavio se ŠOK SNIMAK bekstva, dok je Ša spavao, njoj se sve SMUČILO, pa donela KONAČNU ODLUKU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U ranim jutarnjim satima, samo nekoliko minuta pre nego što je Veliki šef probudio takmičare ,,Elite" Miona Jovanović, nakon burne noći i neprospavanog jutra, odlučila je da napusti krevet, u koji se nešto ranije Nenad Aleksić Ša vratio. 

Miona je napustila krevet, dok je Nenad i dalje spavao. Mnogi su pomislili da se Mioni smučilo nakon burne noći, budući da je u rukama držala nešto nalik peškiru, te se u komentarima može pronaći i da neki sumnjaju da je povraćaća. 

Podsetimo, tokom večeri Miona i Ša ponovo su ušli u žestok konflikt, jer je reper izneo tajne iz njihove intime koja se odvija ispod pokrivača. 

Priča mi da me voli, da ne može bez mene ni dan, da ne mogu ja bez nje...  Sve je gorelo, grmi oko nas, mi se ljubakali...Koliko tražim njoj, ona meni isto kaže. Mi se satima ljubimo i grlimo - rekao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša svađa u Eliti

 

- Ovo je jako ružno da on priča o stvarima koje sam ja njemu pričala ispod pokrivača. Što smo mi zajedno onda - pitala je Miona.

Nakon ove svađe, Miona se naljuti na Ša, a on je u ranim jutarnjim satima demolirao sve uspomene zajedničke, što je probudilo većinu takmičara, te su poskakali kako bi ga zaustavili. Želeći da ga smire, Marko Đedović i Žana Omnia su odveli Ša u vešeraj, gde su pokušali da mu objasne da od sebe pravi naivnog muškarca i da ga Miona ne voli. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša plače zbog Miona Jovanović

 

Ispada on ludak, jer vide samo njegove reakcije, jer ne vide šta je ispod pokrivača, da ne može da živi bez njega, da se ljube, to traje po tri, četiri sata i onda za stolom ustane i potpuno druga priča, da vidiš kako bi bilo kad bi on malo okrenuo ploču, kad bi zauzeo svoj stav, ako ga voli, ne bi jedva čekala - prepričavala je Žana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading