OVO ĆE ŠA POSLATI U LUDNICU: Mionina majka povukla potez koji će DOKRAJČITI repera! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.04.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper će totalno odlepiti kad bude saznao šta je Mionina majka uradila!

OVO ĆE ŠA POSLATI U LUDNICU: Mionina majka povukla potez koji će DOKRAJČITI repera! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Kontroverzni reper i učesnik "Elite" Nenad Aleksić Ša nedavno je doživeo slom kad je saznao da njegov otac Zoran Aleksić prati fan grupu Stanislava Krofaka Pantere. Ono što će dodasno razbesneti repera je i činjenica da to isto radi i majka njegove devojke Mione Jovanović.

Naime, ona na društvenoj mreži Instagram prati grupu koja nosi naziv "Miona Stanislav forever", što u prevodu sa engleskog znači "Miona Stanislav zauvek". I sam Stanislav je govorio da je u odličnim odnosima sa Mioninim roditeljima, te da oni ne podržavaju njenu vezu sa Aleksićem.

Republika

Foto: Instagram.com

Mionina majka prati fan grupu koja podržava pevačicu i Stanislava

Ša je juče analizirao sebe i otkrio šta vidi kad pogleda sebe u ogledalu.

- Prvo pomislim: "Kretenu, majmune". Moja drugarica Jeca numerolog mi kaže da ne treba da budem tako samokritičan, dosta sam samokritičan. Ja radim na tome, ali meni to ne ide, nemam reči hvale što se sebe tiče. Znam ko sam i šta sam, to stoji, ali je uvek to umanjim - pričao je Ša, pa otkrio kako misli da ga drugi doživljavaju: 

- Osobe koje nisu inteligentne me smatraju ludakom, a hiperintelegentni genijem - pričao je on. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša smatra da treba sebe da stavi na prvo mesto

Ša je tada otkrio i šta mu zamera partnerka.

- Što sam previše posvećen... Neke ishitrene reakcije, ali to sam ja. Što bih sebe sputavao? Svaka reakcija je iskrena i ne žalim. Ja ne poštujem sebe dovoljno. Voleo bih da sebe više poštujem i da sebe stavim na prvo mesto. Ja bih voleo da sam iskvaren, namazan, premazan i proračunat. Voleo bih da sam vaspitam drugačije... To je dve ono što nisam, ali ja da jesam to, kakav bih gospodin bio i kako bih bio cenjen - odgovorio je reper. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ana

18.04.2024 13:35

gospodjo primite mladjaneg zeta rasirenih ruku jer ipak to je bgd dete vernik odan crkvi njen boziji praoslavni rabin za razliku od nesudjenog hrvatskog zeta.

Odgovori 0 10