HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! Učesnike Elite sačekalo nesvakidašnje iznenađenje! Pale im vilice kad su OVO ugledali u dnevnoj sobi!

Autor:

Zadruga

15.04.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre toga dramu su pravili Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, koji su raskinuli.

HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! Učesnike Elite sačekalo nesvakidašnje iznenađenje! Pale im vilice kad su OVO ugledali u dnevnoj sobi!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnike Elite Veliki šef je nagradio zbog uspešno odigrane "Mićine igre istine", pa ih je u dnevno sobi sačekao zanimljiv paket! Kad su zadrugari ušetali u prostoriju odmah su pohitali da vide šta se nalazi u korpi, pa su brzo shvatili da ih je produkcija obradovala paketima u vidu potrepština, koje su odmah razgrabili i podelili.

Foto: RTV PINK printscreen

Iznenađenje Velikog šefa

 

Podsećamo, u Eliti je ranije došlo do haosa između Anite Stanojlović i njenog dečka Anđela Rankovića, kome je dala šut kartu posle čarkica i rasprava koje su imali, a očigledno nisu na kraju ni uspeli da reše.

Anita se posvetila svojoj drugarici Slađi Lazić da ne planira da toleriše Anđelovo ponašanje i česte svađe koje im se dešavaju. Čak je priznala i da je poslednji sukob nije preterano pogodio i da sve što želi je raskid u miru, bez dodatnih problema i rasprava, koje se inače dešavaju u odnosima. 

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

Kad se ljudi vole sve bude okej na kraju, pokačili ste se i proći će - rekla je Slađa.

Ma ne pada mi na pamet da se svađam svake nedelje - rekla je Anita.

Izguraćemo mi to sve do kraja, jeste maj malo teži mesec ali proći će sve, samo treba da ostanemo hladne glave. Rekao je Anđelo da će da sprema neke kiflice za nas večeras, samo nemoj da se nerviraš - govorila je Slađa.

Ne sekiram se, sad sam lagana, nemam o čemu da pričam, samo na miru da raskinemo i to je to - rekla je Anita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading