ŠA SLOMILE VESTI IZ SPOLJNOG SVETA: Kuka na sav glas, niko ne može da ga smiri (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da obuzda emocije!

ŠA SLOMILE VESTI IZ SPOLJNOG SVETA: Kuka na sav glas, niko ne može da ga smiri (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijaliti šou-programu "Elita", danas se održava proslava rođendana Nenada Aleksića Ša, a ovim povodom su na adresu imanja u Šimanovcima stigli pokloni i čestitke za repera, među kojima je bila i nekoliko od članova porodice.

Naime, kada je ugledao poruku od svojih bratanaca i snajke, Aleksić se raspao na komade, te prolio more suza pred kamerama.

- Za rođendan želim ti mir jer njime sve započinje, toleranciju, jer nismo svi isti. Sve najlepše za rođendan ti žele Vuk, Lazara, Stefan, Nikola i ja. Opet je dečak, tako da smo krajem jula bogatiji za još jednog Aleksića. Potrudi se da budeš smireniji i znaj da te intuicija nikad nije prevarila. Ceca - glasilo je pismo, čitao je reper u suzama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša plače zbog čestitke

Podsećanja radi, tokom sinoćnjeg izdanje emisije "Pitanja gledalaca", reper Nenad Aleksić Ša doživeo je nervni slom uživo u programu, nakon što se za crnim stolom povela priča da će njegova partnerka, Miona Jovanović, završiti na Rajskom ostrvu sa svojim bivšim dečkom, Stanislavom Krofakom.

Kako bi to sprečio, reper je spreman da napusti rijaliti, te je pozvao da za njim krene i Miona, međutim, kako je ona istakla da nema novca da plati kaznu zbog samoincijativnog napuštanja rijalitija u iznosu od 50.000 evra, Ša je rekao da će umesto nje to uraditi on, kao što je svojevremeno uradio za bivšu devojku, Taru Simov.

Je l' bi odbila Rajsko - pitao je reper.

Da, ako ćeš da platiš, ja te pare nemam - rekla je Miona.

Ja ću da platim, kao i uvek - istakao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading