RASKID MIONE I ŠA! Produkcija unela poklone, reper počeo da pravi HAOS na imanju, ORE SE ŠIMANOVCI!

Autor:

Zadruga

31.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša doživeo nervni slom zbog Mione Jovanović!

RASKID MIONE I ŠA! Produkcija unela poklone, reper počeo da pravi HAOS na imanju, ORE SE ŠIMANOVCI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Reper Nenad Aleksić Ša burno je reagovao nakon što je ugledao da su Miona Jovanović i Stanislav Krofak dobili poklon od zajedničke podrške.

- Šokiran sam. Ja sam frapiran. Bože sačuvaj. Ne...ma haos. Ku*ac više sve. Neka, brate. Kako li će biti za moj rođendan? Možda opet dobiješ od fanova tuđih nešto, strašno! Ja ne mogu da verujem šta se ovde dešava, da li je ovo realno! Bože sačuvaj! Meni je ovo šokantno! Potpuno sam frapiran šta rade ljudi - dodao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Podsetimo, pevačici i takmičarki ,,Elite" Mioni Jovanović dobila je poklon od fanova, na dan katoličkog Uskrsa, koji proslavlja njen bivši momak, Stanislav Krofak.

Naime, Jovanovićeva je dobila neobičnu tortu, koju je krasilo mnoštvo čokoladica, što je dovoljan pokazatelj da postoje oni koji veruju da će njena ljubav sa Stanislavom ipak biti obnovljena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Pored Mione, i MMA borac Stanislav Krofak dobio je punu podršku svojih najmilijih, koji su mu putem čestitke poručili da se drži svojih ciljeva i u njima bude istrajan do kraja. Pored toga, njegova ćerka potrudila se da mu ovaj dan ostane u najlepšem sećanju, te je tim povodom tati obezbedila kutiju putu slatkiša, kako bi mu zasladila dan, piše Pink.

Kutija u obliku srca, koja je bila puna slatkiša sasvim sigirno je nešto čemu će se on najviše obradovati, kao i nešto što mu je najdraže od svega što je dobio.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading