POKRENUTA HITNA PETICIJA! Traži se VELIKA PROMENA u Eliti - Čeka sve zvanična ODLUKA produkcije o Stanislavu i Ša!

Autor:

Zadruga

31.03.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokrenuta peticija da se Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša nađu u ringu!

POKRENUTA HITNA PETICIJA! Traži se VELIKA PROMENA u Eliti - Čeka sve zvanična ODLUKA produkcije o Stanislavu i Ša!

Foto: TV Pink/printscreen

Poslednjih dana društvene mreže su preplavljene vestima o zanimljivoj inicijativi koja je potekla od fanova popularnog rijalitija "Elita". Naime, grupa vernih gledalaca ovog šou programa pokrenula je peticiju sa zahtevom da se organizuje MMA meč između poznatog MMA borca Stanislava Krofaka i repera Nenada Aleksića Ša. Ova neobična ideja je izazvala veliku pažnju javnosti i brzo postala viralna na društvenim mrežama.

Jedan od glavnih razloga zašto je ova inicijativa privukla toliko pažnje jeste činjenica da su Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša veoma popularni i kontroverzni likovi u javnosti. Stanislav Krofak je poznat po svojim impresivnim borilačkim veštinama i uspesima u MMA svetu, dok je Nenad Aleksić Ša stekao veliku popularnost kao reper, ali i kao učesnik rijalitija. Ideja da ova dva potpuno različita sveta odmere svoje snage u kavezu izazvala je veliko interesovanje fanova i javnosti.

 

 


Peticija je brzo postala viralna na društvenim mrežama, a mnogi fanovi rijalitija "Elita" su podržali ideju o organizaciji ovog neobičnog susreta. Takođe, brojne javne ličnosti su takođe izrazile svoje mišljenje o ovoj temi, što je dodatno doprinelo širenju ove vesti. Mnogi su izrazili svoje uzbudjenje zbog potencijalnog meča, dok su drugi izrazili zabrinutost zbog bezbednosti učesnika.

Iako su fanovi izrazili veliku želju za ovakvim događajem, produkcija rijalitija "Elita" još uvek nije dala zvaničnu izjavu povodom ove inicijative. Ostaje da se vidi da li će ova neobična ideja zaista biti sprovedena u delo i da li će Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša zaista odmeriti svoje snage u kavezu.

Peticija koja je pokrenuta od strane fanova rijalitija "Elita" za organizaciju MMA meča između Stanislava Krofaka i Nenada Aleksića Ša definitivno je izazvala veliku pažnju javnosti. Da li će ova neobična ideja zaista biti sprovedena u delo ili će ostati samo plod mašte vernih gledalaca, ostaje da se vidi. U svakom slučaju, ova inicijativa je još jednom pokazala snagu i uticaj društvenih mreža u kreiranju interesovanja za različite događaje.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading