BIVŠA ZADRUGARKA PREKLINJE ZA NOVAC: Zbog velikog PROBLEMA traži pozajmice na sve strane, otkrivena ISTINA u emisiji (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.03.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je jedna od najpoznatijih starleta sa domaće javne scene, kao i nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga", atrkativna Slovenka Deniz Dejm. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Kada nam je otkrivala koja je poslednja poruku koju je dobila, bivša zadrugarka je svojim odgovorom šokirala, jer je razotkrila da njena  bivša cimerka, Milana Šarac, poznatija i pod svojim nadimkom Mima, ima problem sa novcem, te da joj se obratila za finansijsku pomoć.

- Svugde mi pišu, ali, evo, poslednja poruka na Instagramu koju sam dobila je od Mimas iz "Zadruge". Htela je da joj pozajmim neke pare, sad me zove... Ne brini, Mima, ja ću te obezbediti, kad te već nije Gruja obezbedio. Žene su tu žene, otvara valjda neki salon ili tako nešto - otkrila je Dejmova u emisiji "Lično sa".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milana Mima Šarac bila je učesnica "Zadruge 5"

Inače, Deniz se dotakla i svojih ostalih bivših cimera, za koje takođe nije imala lepe reči.

Filip Car... Pa, da ste me pitali pre "Zadruge", rekla bih se*s, ali sada ništa više. Ugojio se preko 200 kilograma, šta će mi taj krompir u kaputu?! Mensur Ajdarpašić, videla sam njegov "alat" u rijalitiju, isto korpa - navela je poznata starleta, a zatim pobesnela pred kamerama zbog bivšeg korašakaša Marka Janjuševića Janjuša:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Deniz Dejm u emisiji "Lično sa"

Nisi mogao ružnijeg lika da mi staviš, ne možeš! Janjuš - nema ružnijeg i odvratnijeg čoveka, i spolja i iznutra. Korpa - povikala je Deniz u emisiji "Lično sa", a kakve nam još šokantne pikanterije otkrila, pogledajte detaljnije u video prilogu na vrhu teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading