REKLI SU DA MOJE DETE IMA DAUNOV SINDROM: Lejdi Di prvi put progovorila o svom ŽIVOTU, njeno priznanje izazvalo je MUK U ELITI!

Autor:

Zadruga

28.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti takmičari ostali u šoku!

REKLI SU DA MOJE DETE IMA DAUNOV SINDROM: Lejdi Di prvi put progovorila o svom ŽIVOTU, njeno priznanje izazvalo je MUK U ELITI!

Foto: TV Pink/printscreen

Voditelj Darko Tanasijević danas je tokom dana posetio učesnike rijalitija "Elita" kako bi održao specijalnu emisiju u kojoj će mu oni odgovarati na svoja pitanja o intuiciji. Jedan od odgovora koji je privukao najviše pažnje kako u Beloj kući, tako i na društvenim mrežama bio je od učesnice Lejdi Di

Iako većina javnost i dalje nije upoznata sa tim da ona ima dete, Lejdi je danas otkrila da početak njene trudnoće iopšte nije bio jednostavan i da su njoj lekari rekli kako će da rodi dete koje ime Daunov sindrom. Iako su prognoze bile jako loše, ona je odlučila da sluša sebe i svoju intuiciju, pa je odlučila da nastavi rizičnu trudnoću, a da je njen osećaj nije prevario govori to da je na kraju rodila živo i zdravo dete, koje nema nikakve probleme. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Lejdi Di

- Lejdi Di kada si osetila intuiciju na delu? - upitao je voditelj Darko Tanasijević. 

- Daću jedan dobar primer, kada su mi doktori rekli da moje dete može da ima Daunov sindrom i ja ih nisam poslušala, pa sam rešila da rodim to dete i na kraju sam rodila zdravo i pravo dete - poručila je Lejdi, što je iznenadilo njene cimere. 

Inače, Lejdi jako retko govori o svom privatnom životu, pa je i ovaj detalj iznenadio njene cimere, jer iako rijaliti traje već 7 meseci nisu imali predstavu za ovaj detalj njenog života. Lejdi je privukla veliku pažnju svojim prvim pojavljivanjem u rijalitiju, pogotovo jer često ulazi u sukobe i nema strah da iznese svoje mišljenje. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lejdi Di Elita

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading