OGLASILA SE MARIJA KULIĆ! Zbog raskida Terze i Milice pomenula ćerku i njene afere!

Autor:

Zadruga

27.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka je počela da hvali naslednicu!

OGLASILA SE MARIJA KULIĆ! Zbog raskida Terze i Milice pomenula ćerku i njene afere!

Foto: Instagram.com

Majka učesnice Elite Miljane Kulić Marija Kulić kaže da je iznenađena činjenicom da niko ne osuđuje prevaru koju je doživela Milica Veličković u Eliti, kada je prevario dečko Borislav Terzić Terza sa Tamarom Tiktok. Naime, ona tvrdi da je njena ćerka Miljana dežurni krivac za sve, a kada neko drugi u rijalitiju načini prevaru, to prođe nezapaženo.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica i Terza

 

- Ne mogu da podnesem da moju ćerku svi krive za sve i pričaju da je najgora u rijalitiju, a kad neki drugi ljudi rade iste užasne stvari, to se gura pod tepih. Neka mi neko kaže u čemu je problem? Miljana je doživela golgotu u rijalitijuz zbog grešaka koje je iz naivnosti uradila, a ne namerno. Ove prevare su sto puta gora stvar, ali neću da se mešam. Kad moje dete bude u pitanju oglasiću se, ovo mi je nebitna tema - rekla je Marija. 

Foto: ATAImages, Pink/Printscreen

Marija, Miljana i njen dečko Darjan Radomirović

 

Inače, Miljana je napravila skandala kada su kamere nedavno uhvatile skandalozan trenutak. Naime, ona je pred početak emisije šokirala publiku, iako je njeno ponašanje već svima postalo očekivano, kada se sakrila u toalet, kako bi malo popila.

Kamera je zabeležila ovaj trenutak, koji je postao viralan na društvenim mrežama.

 "Kalaštura", "Ova svaki dan loče", "Pijandura bolesna, a mama zna da ogovara druge devojke, Kulićke najgore", "Smeće", "Teški alkos i narkoman uz urođen poremećaj plus stečene dijagnoze", "Naučila od majke", "Hidratacija je zdrava, možda od hmelja u pivu koža blista", "Važno da cugne pivce sa slamčicom, tako se pre napije", samo su neki od komentara ispod ove objave.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading