ANELI OPET VREĐA MAJU! Pomenula sestru Situ, ako uđe u vilu nastaće karambol! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite zapenila zbog cimerke!

ANELI OPET VREĐA MAJU! Pomenula sestru Situ, ako uđe u vilu nastaće karambol! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Aneli Ahmić kaže da može da uništi ljutu rivalku Maju Marinković, samo je potrebno da njena sestra Sita Ahmić uđe u rijaliti. Naime, Aneli ponovo nije htela da ćuti na provokacije cimerke, pa je pomenula sestru i potencijalno novi haos. 

- Ova ovde devojka, koja non stop pokušava da me isprovocira može lako da bude uništena, samo što ja ne želim da se spuštam na njen nivo! Samo bih volela da ovde uskoro uđe moja sestra Sita, tada bi Maja bila uništena. Ona je napolju sto posto našla razne škakljive dokaze o ovoj devojci lakog morala, ali je velika šteta što ne može da uđe jer napolju ima život. Ona ima obaveze, čuva decu i bavi se vrednim stvarima, tako da ništa od skandala - rekla je Aneli, a Maja se nadovezala: 

Foto: www.youtube/Zadruga Official, ATA images

Aneli, Sita i Maja Marinković

 

- Tu sam te čekala tico! Pazi šta pričaš da ti se ja ne bi umešala u život! Dosta si laži izgovorila o meni, tako da lako možeš da završiš na sudu. Neću da dozvolim da me ovde isprovociraš, pa da ti svašta kažem. Tu sam školu odavno naučila, tako da mi je mirna glava. 

Podsećamo, haos između Marinkovićke i Ahmićke se ne smiruje već neko vreme. Najgora svađa ostavila je i najveći utisak, kada je Aneli Maji rekla da je ku*va, ali ni tada nije uspela da je isprovocira. Janjuš se smejao kada su svađe počele, a sve zbog toga što gleda kaku mu se raspravljaju sadašnja i bivša devojka. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading