SAD JE IZMEĐU DVE VATRE! Teodora Delić priznala šta je Bebici uradila iza leđa, on ostao bez teksta! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica nije hteo da pravi dramu, ali je Teodori zahvalio što je pričala sa Nemanjom!

SAD JE IZMEĐU DVE VATRE! Teodora Delić priznala šta je Bebici uradila iza leđa, on ostao bez teksta! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Teodora Delić kaže da je Nemanji Gačiću priznala da bi mu u spoljnom svetu prišla bez razmišljanja jer joj je simpatičan momak, a Nenad Macanović Bebica za to nije imao pojma, pa je od drugih ljudi saznao šta je uradila.

Naime, ona se poverila cimerima u pušioni da je Gačiću sve rekla u spavaćoj sobi u prolazu, ali da to nije ništa strašno, s obzirom na to da nije učinila bilo kakvu prevaru. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Nemanja Gačić

 

- Nemanji sam rekla da mi je sladak i da ne bih imala problem da mu u spoljnom svetu priđem. Nije to rezervisano samo za muškarce, i žene treba da znaju da priđu ako im se neko dopadne. On se samo nasmejao, to je bilo sve jer nismo želeli tu temu da produbljujemo. Posebno ne zato što Nenadu nisam rekla ništa - pričala je ona.

Bebica nije hteo da pravi dramu, ali je Teodori zahvalio što je pričala sa Nemanjom, te joj je jasno stavio do znanja da mu ne prija situacija.

- Svaka ti čast! Od drugih sam saznao šta si uradila. Meni je svejedno iskreno, ali mogla bi da se središ i da vidiš na čemu si, a ne da se jurimo ovde kao neki klinci - pričao je Macanović, ali se Delićka nije pecala na provokacije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica i Teodora Delić

 

Podsećamo, Delićka i Bebica nedavno su imali žestoku svađu nakon što je Teodora optužila Bebicu da je pronašao pogodnu poziciju za posmatranje Miljane Kulić.

Treba da se skloniš kad je ona (Miljana) tu, ako sam ti bitna. Ukoliko nije tako, ja ću da sedim gde je Gačić. Je l' sam bila jasna? - kazala je Teodora.

- I ja sam bio jasan, isto kao i ti - dodao je Bebica.

- Kako se to sad ponašaš? - upitala je Teodora.

- Isto kao i ti prema meni - istakao je Bebica.

Rekla sam ti da ne budeš okrenut ka Miljani, jer to izgleda kao da gledaš gle je ona i pratiš svaki njen korak. Ovo je katastrofa - kazala je Teodora.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading