STANISLAVA OPELJEŠILA BIVŠA ŽENA: Odlučila da mu se osveti za sve, pa ga ostavila bez PREBIJENOG DINARA!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak podelio svoju neverovatnu životnu priču.

STANISLAVA OPELJEŠILA BIVŠA ŽENA: Odlučila da mu se osveti za sve, pa ga ostavila bez PREBIJENOG DINARA!

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak je svojim dolaskom na imanje izazvao pravu pometnju, a njegovim prisustvom su se najmanje obradovali Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović. Međutim, on je uspeo da privuče pažnju ostalih ukućana kada je ispričao svoju neverovatnu životnu priču o tome kako je uspeo da stvori svoje bogatstvo.

Krofak je otkrio da je sa samo 40 evra u džepu odlučio da krene u Zagreb, gde je započeo svoj neverovatan put ka uspehu. Ovaj hrabri potez ga je doveo do spavanja na terasama, a potom do pokretanja sopstvenog biznisa i zarađivanja značajne sume novca.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak

 

- Došao sam u Zagreb sa 40 evra. Sa 18 godina sam otišao u Zagreb, moji su živeli na selu. Moji su rekli gde ćeš tamo i moj otac je rekao vratiće se on za par dana. Spavao sam kod rođaka 15 dana, nisam imao da mu platim i on me izbacio napolje. Pa sam radio kao konobar i tu sam spavao po terasama 4-5 dana. Zatim me je primio deda od devojke s kojom imam dete. Ja sam radio kao vodoinstalater i onda sam vremenom počeo da radim zgrade. Radio sam u jednoj firmi i prijavio se da uđem u gradsko-stambeno, da održavam zgrade. Firma mi se vodila na bivšu ženu i ona mi je uzela sve kad smo se razvodili. Uzela mi je oko milion kuna. Sa njom sam imao dete, uzela mi je i sve radnike. Onda kad se desio zemljotres, radili smo sanaciju zgrada i brat mi je pao sa zgrade i jedva ostao živ. Na kraju sam opet počeo iz početka i sad sam uspeo da stvorim 9 kamiona, sad me svi znaju u Zagrebu i ljudi me vole - rekao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading