MIONA KRIŠOM ABORTIRALA REPEROVO DETE: Iz koristi imala aferu sa kolegom Nenada Aleksića Ša, pa ostala u drugom stanju!

Autor: G.D. / M.I.

Zadruga

26.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović krije aferu sa kolegom Nenada Aleksića Ša.

MIONA KRIŠOM ABORTIRALA REPEROVO DETE: Iz koristi imala aferu sa kolegom Nenada Aleksića Ša, pa ostala u drugom stanju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pink, Shutterstock

Miona Jovanović krije od Nenada Aleksića Ša da je bila u vezi sa mladim reperom, čije je dete abortirala. Svedoci iz njenog okruženja otkrili su nam da je ona pre dve godine zatrudnela sa reperom, koji je poznat mlađoj populaciji, a koga svi znamo po tome što ima profil na OnlyFansu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Miona je po svaku cenu želela da bude poznata, pa makar i preko tuđih leđa. Videla je mladog i popularnog repera na TV-u i bacila oko na njega. Preko zajedničkog prijatelja je došla do njega, pa su oboje bili na njegovom nastupu. Smuvali su se i sve je krenulo kako treba. Viđali su se i imali se*s, započeli su romansu, ali on ipak nije želeo da se zna da ima devojku, rekao joj je da bi tako mogao da izgubi fanove. Veza im je bila baš turbulentna - govori za Republiku Mionina prijateljica.

- Posle dva meseca stvar se otela kontroli, jer je Miona zatrudnela. Malo je razmislila u tom trenutku, pa zakazala kiretažu, nije želela da ima dete sa nekim ko je poznat po OnlyFansu. Abortirala je bez njegovog znanja, vrlo brzo posle toga među njima je puklo, svako je otišao svojim putem, a Miona je mrzela sebe, jer nije uspela da se probije na estradnu scenu, pa je još zatrudnela i abortirala. Kada Ša bude saznao da je Miona zatrudnela sa njegovim kolegom reperom, ima da crkne od muke, nikako neće biti dobro - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
deniz

26.03.2024 17:49

Miona je opasna kučka! A izigrava neku naivu...