ŠA SAZNAO DA GA JE MIONA NAMAGARČILA SA STANISLAVOM: Reper izgoreo od besa, Milan Milošević dolio ulje na vatru!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na samom početku emisije, Ša saznao za Mioninu igricu sa bivšim dečkom.

ŠA SAZNAO DA GA JE MIONA NAMAGARČILA SA STANISLAVOM: Reper izgoreo od besa, Milan Milošević dolio ulje na vatru!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na samom početku današnje emisije "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem nastao je totalni haos, kada su ukućani otkrili da se Miona Jovanović i Stanislav Krofak neprestano gledaju i komuniciraju iza leđa Nenada Aleksića Ša, što je i on sam potvrdio.

Ovonedeljni vođa, Luka Majčica, priznao je Ša ono što mu drugi prećutkuju, a reper je u sekundi izgoreo od besa, pa krenuo da histeriše i preti. Dok su ukućani smatrali da Stanislav i Miona treba da obave razgovor, kako bi raščistili stvari, Ša je napravio haos i poručio da nikada neće doći do njihovog razgovora, iako je siguran da Miona nije iskrena prema njemu i da mu je mnoge stvari prećutala, a spremna je da sve čuje večeras, tokom pretresa:

 

- Ja sam primetio da se Miona i Stanislav gledaju, ona ga tačno gleda ovde u ogledalu, mnogi to neće da kažu - rekao je Luka Majčica.

- I ja to vidim, ne mora meni niko ništa da kaže, ja sam to primetio, ali sam rekao da ću da ćutim - priznao je Nenad Aleksić Ša, pa krenuo da histeriše.

- Ja mislim da oni nisu raščistili mnoge stvari i da treba da razgovaraju - dodao je Majčica.

- U ku*cu će pričati... Ja to kažem, neće nikada razgovarati. Može da razgovara sa njim, samo ako raskine sa mnom. Jako me nervira što mi ništa nije rekla sa intervjua, ali to ću saznati večeras - besneo je Ša, a Milan mu je najavio raskrinkavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading