ŠA PRIZNAO DA JE PREVARIO MIONU SA SUPRUGOM: Otkriveno šta se desilo prilikom razvoda, reper dohvatio Vanju po poslednji put!

Autor:

Zadruga

21.03.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je priznao da je poljubio suprugu Vanju, kada je izašao iz Elite, kako bi se razveo.

ŠA PRIZNAO DA JE PREVARIO MIONU SA SUPRUGOM: Otkriveno šta se desilo prilikom razvoda, reper dohvatio Vanju po poslednji put!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/YouTube

Današnja emisija "Pitanja gledalaca" bila je posebno uzbudljiva, a mnoge stvari su napokon izašle na videlo. Naime, gledalac je otkrio Mioni Jovanović da je Nenad Aleksić Ša poljubio bivšu suprugu, Vanju Ignjatović, prilikom njihovog razvoda, što je izazvalo totalnu pometnju.

Kada je to saznala Miona, priznala je da, ako bi se ispostavilo da je informacija tačna, vratila reperu milo za drago. Ša je skočio kao oparen zbog ove njene izjave, pa priznao da je poljubio i zagrlio bivšu, a onda odlučio da Jovanovićevu dotuče:

- Zašto nisi zamerila Ša što je poljubio svoju bivšu, a on tebi zamera da gledaš? - glasilo je pitanje za Mionu.

 

- Nadam se da to nije istina, a da znam da je to istina videli bi kako bih reagovala. Ne bi to prošlo tek tako, vratila bi mu baš lepo. Iskreno ne verujem drugoj strani koja je to rekla - rekla je Miona.

- Vrati mi, zagrlio sam je i poljubio sam je - vikao je Ša.

- Ološu jedan - rekla je Miona.

- Vrati mi sada, kada se tako kur*iš - dodao je Ša.

- E, sada neću - dodala je Miona.

Inače, Vanja je za medije priznala da Stanislav Krofak ima tajni plan, za koji zna samo ona i drži mu palčeve da ga realizuje i istraje u svojoj odluci. Vanja i Stanislav su bili u kontaktu do njegovog ulaska u Elitu, a detalje njihovog razgovora još uvek ne zna niko.

- Ono što mogu da kažem jeste da Stanislavu želim da istraje u svojoj odluci, zna on o čemu ja pričam. Što se tice Mione, i te kako ima emocije prema Stanislavu, samo slep čovek to ne vidi - rekla je Vanja za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
mm

21.03.2024 18:46

Miona zvana sram te bilo sram te bilo retko glupa devojka mrtvo puvalo sa favom zalosne sove i energijom kornjace, ne zna dal je posla il je dosla, muca ne zna da sastavi recenicu, sve nesto tuc muc nije me postovao ali mi je sve dao i u svemu me podrzavao jel realno da ona ne zna kada sta prica tupavije stvorenje od Mione seske pevaljke ne videsmo.

Zana

21.03.2024 18:51

On je neopevana , posesivna , bolesno ljubomorna budaletina . Ko kome moze da zabrani da razgovara ? Nije ona njegova saksija koju moze da pomera kako hoce .

Miki

21.03.2024 18:51

Šašavko.