LOŠE VESTI ZA ŠA: Milan Milošević mu večeras unosi informaciju zbog koje će nastati KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su zvanični rezultati!

LOŠE VESTI ZA ŠA: Milan Milošević mu večeras unosi informaciju zbog koje će nastati KARAMBOL!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša

U subotu je u popularnom rijaliti programu "Elite" održano glasanje u kome su učesnici imali priliku da izaberu najnapornije takmičare, a svako je morao da glasa za tri osobe i obrazloži kako se odlučio za njih. Osim njihovog glasa, pravo glasa su imali i gledaoci putem ankete.

Najviše glasova gledalaca osvojio je Ivan Marinković, koji je prema njihovom mišljenju najnapornija osoba u "Eliti". Na drugom mestu, prema odluci gledalaca, našla se njegova žestoka rivalka Žana Đorđević. Dok je prema zvaničnom Pinkovom saopštenju treće mesto zauzeo reper Nenad Aleksić Ša

Mnogi na društvenim mrežama komentarišu da će ovi rezultati izazvati pravu pometnju, pogotovo kad je reč o Nenadu Aleksiću za kog je dobro poznato da ne podnosi bilo kakve vreste kritike i da se stalno plaši kako publika gleda na njegovo ponašanje i kako se to komentariše. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Poznato je da reper poslednjih dana ima jako burne reakcije, otkako se u Belu kuću uselio Stanislav Krofak, pa je danima svojoj devojci Mioni Jovanović pravi haos i žestoko se svađao sa njom, a publiku je ipak najviše iznenadilo što joj je izrekao brojne zabrane, a neke od njih su da bivšem čestita rođendan i uvek bude na 200 metara rastojanja od njega. 

Ove rezultate večeras će saopštiti Milan Milošević, a pojedinim takmičarima sigurno neće biti svejedno jer ankete uvek naprave pometnju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević Elita

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading