MILJANA NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA U NIŠU: Saopštene RADOSNE VESTI, Kulići u TRANSU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Kulić, državna šampionka u dizanju tegova, danas slavi 22. rođendan!

MILJANA NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA U NIŠU: Saopštene RADOSNE VESTI, Kulići u TRANSU! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić trenutno se nalazi u rijalitiju, a njena porodica ima poseban razlog za slavlje. Naime, njena rođena sestra Ana Kulić danas je napunila 22 godine, a u Nišu je upriličeno gala slavlje povodom njenog rođendana, na kome je ova lepa plavuša okupila svoje najbliže drugare. Oglasila se i ponosna mama Marija Kulić, koja je podelila fotografije i snimke sa slavlja, te svojoj naslednici čestitala rođendan.

Inače, Miljanina sestra Ana je vrlo aktivna na društvenim mrežama i često objavljuje slike i snimke iz teretane, gde je u fokusu njeno izvajano telo.

Marija Kulić, majka poznatih sestara, veoma je ponosna na svoju najmlađu ćerku i za Anu je svojevremeno pričala da postoji mogućnost da će studirati u Americi.

- Ana ide sigurno u Ameriku da studira. Trenutno drži individualne treninge. Zarađuje svakog drugog dana po 200 evra. Ima uspešne i stalne klijente i odlično zarađuje - rekla je Marija Kulić jednom prilikom, kada je istakla i to da je njena ćerka odličan đak.

- Moja lepa, pametna, poslušna ćerka završila je srednju školu sa prosekom 5,0. Tri maturska položena sa peticama, vozački ispit, oborila tri državna rekorda u "powerliftingu" (dizanju tegova). Spremna je za studije u Americi - ispričala je ona pred kamerama rijalitija.

Nedavno je na Instagramu objavila i da je osvojila dve zlatne medalje na državnom prvenstvu u dizanju tegova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading