MILJANA KULIĆ DIVLJA U ELITI! Procurio SKANDALOZNI snimak, izgovorila JEZIVE KLETVE!

Autor:

Zadruga

17.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić podivljavala na takmičare!

MILJANA KULIĆ DIVLJA U ELITI! Procurio SKANDALOZNI snimak, izgovorila JEZIVE KLETVE!

Foto: Instagram.com

U poslednjim vestima iz sveta rijalitija "Elita" pojavila se vest o burnom incidentu u kojem je učestvovala Miljana Kulić. Naime, prema izvorima bliskim produkciji, Miljana je izrazila nezadovoljstvo time što je bila deveta na spisku za ulazak u salon za lepotu. Ovaj događaj izazvao je veliku pažnju gledalaca i pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Kako su očevici ispričali, Miljana je izrazila svoje nezadovoljstvo tako što je počela da besni i psuje, pokušavajući na taj način da privuče pažnju i izazove reakciju kod ostalih takmičara. Ova neobična reakcija izazvala je šok među ukućanima, ali i kod publike koja je pratila ovaj događaj putem malih ekrana.

 

- Je l' me čujete dobro? P**ti k**ac, sad će Danka da vam pravi šou! U usta vas j*bem i da komentariše! Neću da ćutim! Ko pravi taj spisak, j*bem mu sve po spisku! - besnila je Miljana ispred salona za lepotu, pa dodala:

- Ja sam na spisku deveta! Sad neka vam Danka pravi šou! Koliko se čovek trudi! Dve nedelje neću da progovorim! J*bo mi pas mater ako progovorim! Sad neću ništa da radim! Do drugog aprila neću progovoriti! Ja ću da ćutim, ja kad se zakunem, to je to! Danka radi nokte i to je to! Danka radi i na nogama i na rukama! 

Ovaj incident izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama, gde su se gledaoci izjasnili sa različitim mišljenjima. Dok su neki osudili Miljanino ponašanje, ističući da je ono nedopustivo, drugi su pokušali da razumeju njenu reakciju i pronađu razloge za takvo ponašanje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
djole

17.03.2024 19:41

I bolje da cuti, ko je slagao da je ona soumen, ona je jedna obicna nevaspitana budaletina

Cilka

17.03.2024 21:06

Djole Kaze se pacavra 😄