SESTRE AHMIĆ NI ROĐENA MAJKA NE BI PREPOZNALA: Operacijama izmenile lični opis, isplivale slike koje će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok fotke isplivale u javnost!

SESTRE AHMIĆ NI ROĐENA MAJKA NE BI PREPOZNALA: Operacijama izmenile lični opis, isplivale slike koje će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen, instagram

Anela i Sita Ahmić su trenutno u centru pažnje zbog skandala koji je izbio sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem. Međutim, malo ko zna da su sestre Ahmić oduvek težile ka slavi. Sita je već imala iskustvo u rijaliti programima, dok je Anela sada u središtu pažnje. Ipak, ove sestre nisu prvi put bile pred kamerama. Pre nekoliko godina su se pojavljivale u raznim emisijama, u nadi da će postati poznate.

Republika

Foto: youtube.com/TV1

Sita Ahmić pre operacija

Sestre Ahmić su aktivno tragale za prilikama da se istaknu u javnosti, te su se prijavljivale za različite televizijske programe. Na internetu se može pronaći emisija u kojoj su gostovale, ali bi im teško iko poverovao da su to zaista one, jer su izgledale potpuno drugačije. Vidno su izmenile svoje izgled kroz zahvate na licu i telu, što je postalo očigledno kada su se pojavile u emisiji emitovanoj pre 7 godina.

Republika

Foto: youtube.com/TV1

Aneli Ahmić pre operacija

Inače, Ermina Pašović nedanvo je u jednoj emisiji otkrila da dobija pretnje od strane Sita Ahmić, dok je za Aneli izjavila da je čula da je bivšem momku prenosila kofere, te da ga je navodno "namestila". Ova izjava je dodatno zakomplikovala već uzavrelu situaciju oko sestara Ahmić.

Sestre Ahmić su definitivno ušle u svet skandala i rijaliti drame, ali ostaje da vidimo kako će se celokupna situacija dalje razvijati, i da li će njihova želja za slavom postati stvarnost, makar i kroz kontroverze.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading