BEBICA UNIŠTEN ZBOG MILJANE KULIĆ: Isplivala istina u Eliti, jedan DETALJ ga odao!

Autor:

Zadruga

01.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok dešavanja u rijalitiju za crnim stolom!

BEBICA UNIŠTEN ZBOG MILJANE KULIĆ: Isplivala istina u Eliti, jedan DETALJ ga odao!

Foto: printscreen/RTV Pink

U novom izdanju emisije "Pitanja gledalaca", voditeljka je postavila pitanje Nenadu Macanoviću, poznatijem kao Bebica, koje je izazvalo veliku pažnju publike. Naime, gledaoci su želeli da saznaju da li je aktuelni učesnik rijaliti šou-programa "Elita" i dalje zaljubljen u Miljanu Kulić.

Bebica je sa osmehom na licu odgovorio na ovo intrigantno pitanje, otkrivajući da je trenutno slobodan i da se fokusira na svoju karijeru.

- Je l' ti to još uvek voliš Miljanu pa skačeš na Darjana, shvati da je on nivo za tebe - glasilo je pitanje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica Elita

- Shvatio sam da je nivo, ne bih puno davao značaja tome, neka misli ko šta hoće, ja znam šta je istina - rekao je Bebica.

- Juče sam detaljno obrazložio, mislim da ima emociju i da mu je krivo što nije sa Miljanom, ja bih voleo da ne posećam ni na koga od njih, meni ništa od toga ne ide u prilog - istakao je Darjan.

- Ma, gorim, bre - rekao je Bebica.

Podsećanja radi, Veliki šef doneo je hitnu odluku da kazni Nenada Macanovića Bebicu tromesečnim honorarom, zbog nedoličnog ponašanja. Naime, Bebica je sinoć fizički nasrnuo na Darijana Radomirovića, inače novog dečka Miljane Kulić, zbog čega je momentalno kažnjen, a ovo je podsetnik svima da Veliki šef ne toleriše nikakvu vrstu nasilja. 

Obezbeđenje je munjevitom brzinom uletelo u Belu kuću i sprečilo ozbiljniji okršaj, koji se nastavio i van Bele kuće, ali kako bilo kakvo nasrtanje nije dozvoljeno, Macanović je istog trenutka bio sankcionisan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

01.03.2024 14:56

A Žvalavenda? Ne pitate tu istu podrumašku produkciju kako za nasilje ne kažnjava sve jednako?