BRAT UČESNICE ELITE POSLAO PRETNJE U ELITU: Porodica podnosi hitne TUŽBE! ŠOK!

Autor:

Zadruga

28.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urgentno oglašavanje zbog haosa u rijalitiju!

BRAT UČESNICE ELITE POSLAO PRETNJE U ELITU: Porodica podnosi hitne TUŽBE! ŠOK!

Foto: Shutterstock

Sukob između Nenada Macanovića Bebice i Žane Omnie već danima potresa javnost, a ova situacija izaziva sve veće interesovanje. Ovim povodom se sada oglasio i brat aktuelne učesnice rijaliti šou-programa "Elita", koji je otkrio nove detalje o sukobu koji drma imanje u Šimanovcima.

Naime, Žanin brat nije ostao imun na sukob koji je njegova sestra započela sa Bebicom, te je najavio da će protiv Macanovića, ali i Ivana Marinkovića, porodica podneti tužbe zbog izgovorenih reči u rijalitiju.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Svađa Bebice i Žane

- Taj mali bucko što još nismo ustanovili da li je muško ili žensko, jer ima ženske si*e, samo zna da psuje i vređa i izmišlja laži, svi znamo jedno a to je da njegove laži i izmišljotine mogu da prođu kod drugih devojaka, ali ne i kod Žane i Tamare. Bucko se uznemirio jer mu se osećaju nogice. Iskreno, mnogo je smešan presmešan, on ne zna ništa drugo nego samo da Žani vređa roditelje, ja ne znam da li zna šta je reč alkoholičarka? Ako neko popije tri čase vina ili dva piva, odmah mu se dodeli epitet alkoholičarke? Nema za šta da se uhvati, pa izmišja takve nebuloze. Rijaliti ne traje ceo život, kad bude izašao, odgovaraće pravno za sve što je izgovorio. Macanović Bucko iz autobusa 43 za Kotež, koji valja lubenice preko mosta, i Šmeker iz Dalmatinske (Ivan) Hemoroid koga su svi živi šamarali baš zbog istih tih stavari u predhodnim rijalitima jer je umislio da moze sa svakim da manipuliše i vređa decu - istakao je Žanin brat, prenosi Pinkov portal.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svađa Ivana Marinkovića i Žane

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading