ONA JE NIMFOMANKA, NIJE BITNO ŠTA KO IMA U GAĆAMA! Matora urnisala Anitu posle priče da joj nije bilo lepo u braku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora otkrila šok-detalje!

ONA JE NIMFOMANKA, NIJE BITNO ŠTA KO IMA U GAĆAMA! Matora urnisala Anitu posle priče da joj nije bilo lepo u braku! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Posle priče Anite Stanojlović, učesnice Elite da joj je u braku sa Jovanom Tomić Matorom falio muški polni organ, situacija u Beloj kući se ne smiruje! Naime, Matora se prvo kontrolisala u debati koju je imala sa Anitom, ali joj je u međuvremenu pukao film, pa je sad rešila da je urniše svojom stranom priče.

Naime, Jovana je objasnila kako je uverena da je Anita nimfomanka, i da joj nije bitno sa kime je intimna.

Foto: prinskrin/instagram

Jovana Tomić Matora

 

- Sećam se da sam obećala sebi da se više neću nervirati, ali moraću da okrenem list. Što se Anite tiče, ove priče koje ona govori da joj fali muškarac, ili da joj sa mnom nije bilo lepo, nisu nimalo tačne. Evo zašto. Ja verujem da je ona nimfomanka i da je štos u tome da ona sa svakim može da spava, kao što je to ovde u rijalitiju pokazala. Žena ima problem sa time, a ne sa mnom ili sa bilo kim drugim. Ne mogu više da slušam ove laži, jedva čekam, kao što sam rekla, da izađem napolje, da spalim sve njene stvari i da raskrstimo kao ljudi - rekla je Matora, pa je dodala:

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović

 

- Ovo mi je bila velika životna škola i najbolje od svega je što sam naučila lekciju. Više sebi neću da dozvolim da se desi ovo kao sa Anitom. Cenim sebe, volim sve što jesam i samo posle ovoga mogu da budem još bolji čovek, a što se tiče nje, ona je pokazaa ko je i šta je!

Podsećanja radi, Anita je objasnila da joj u vezi sa Jovanom nije sve bilo po volji, te i da je najveći problem bilo to što su obe žene. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading