LUDAKA IMAM NAPOLJU, DRUGI MI NE TREBA! Aneli pecnula Janjuša, evo šta se desilo u spavaćoj sobi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli mu kvalitetno odbrusila!

LUDAKA IMAM NAPOLJU, DRUGI MI NE TREBA! Aneli pecnula Janjuša, evo šta se desilo u spavaćoj sobi! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Aneli Ahmić rekla je Marku Janjuševiću Janjušu da ne sme da je pecka i podseća na bivše momke, pa muz je zapretila da se sledeći put neće dobro provesti. 

- Nemoj da me podsećaš ni na Asmina, ni na bilo kod drugog momka kog sam imala napolju. Nemam nameru da se nerviram, lepo mi je i konačno se dobro slažemo. Imamo i ti i ja teške periode, ali nemam nameru da se sećam toga šta je bilo. Ako već planiramo neku zajedničku budućnost, hajde da sve što je bilo ostavimo iza sebe. Ludaka imama napolju, ne trebaju mi i ovde, da izgledaju kao moji bivši - rekla je Aneli, a Janjuš se nadovezao:

- Šta ti je bre ženo? Našalim se sa nekim ljudima i ti odmah počneš da praviš karambol. Nema potrebe za dramom, samo sam se šalio.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 

Inače, Aneli i Janjuš već danima idu od ljubavi do mržnje u svom odnosu u Eliti.

Ona se skoro požalila Marku Janjuševiću Janjušu da joj se cimeri krišom smeju nakon svađe koju su njih dvoje imali. Rekla im je da je primetila zle poglede, a on ju je ubeđivao da ne treba da je zanima ko joj šta misli.

Videla sam kako se slade kad se ti i ja raspravljamo. To nije normalno da neko toliko bude zao! Kao da oni nikad svađu nisu imali. Jezive stvari se dešavaju, ne mogu da trpim ove koje nam se za stolom smeju, a iza leđa se kikoću! Kao da ovde nema ogledala, tako se ponašaju - rekla je ona, a bivši košarkaš se nadovezao:

Kažem ti lepo da ne treba da te zanima šta će ko ovde da misli o tebi. Nisi tu zbog toga, treba da gledaš sebe. Već smo više puta pričali o tome da ne praviš iste greške. Ne znam šta se desilo sa onom Aneli s početka rijalitija. Sad si razdražljiva i sve te nervira i sve ti smeta. Ne možeš tako! Moraš da budeš pri sebi i da nastaviš dalje bez bilo kakvog poljuljanog samopouzdanja. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading