AKO TI SE NE SVIĐAM, TI PIČI DALJE! Janjuš očitao bukvicu Aneli! Poljuljao se odnos učesnika Elite! Sukob sve više eskalira! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaratili Aneli i Janjuš!

AKO TI SE NE SVIĐAM, TI PIČI DALJE! Janjuš očitao bukvicu Aneli! Poljuljao se odnos učesnika Elite! Sukob sve više eskalira! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici Elite Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić žestoko su se posvađali zbog upaljača za koji je ona rekla da je njen, međutim, bivši košarkaš je shvatio da jga je uzela od drugih učesnika. Njega je iznerviralo to što je Aneli, lagala da su stvari njene, pa joj je skrenuo pažnju da to više ne radi. 

- Moj je upaljač, šta je sporno? Morala sam da uzmem jer i oni meni uzimaju stvari. Samo sam nadoknadila i vratil uzeto - rekla je Ahmićka, a Janjuš se nadovezao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš iAneli

 

- Što govoriš da je tvoj upaljač? Kako možeš da govoriš da je tvoj upaljač, a da nije? Ako hoćeš da kradeš upaljače, ti to uradi. Nikoga neću da trpim. Da te volim najviše, neću da te trpim. Da si najbolja na svetu ne... Ne dopada mi se što si zla! Ako ti se ne sviđa što ti skrećem pažnju na ovo, onda idi dalje. Idi od mene, ima ko hoće da me trpi, ti piči!

Podsećamo, nedavno je Janjuš zaprosio Aneli, a sve se desilo kada su zajedno nastupili na Elitoviziji. 

Zavoliš me najgori, dobićeš me najbolju. Svakom život da koliko može podneti. Nekome sam bila zlo, svakom šta je budio. Bisere je lako, a ti školjku pokupaj zavoleti - govorila je Aneli, a Janjuš je nastavio:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš iAneli

 

Sada, kako sam čuo kako pevaš i zračić. Bila si sva nekako za mene stvorena. Bila si žena što zna, da ljubav da. Za ovih 167 dana, dokazala si da si žena što zna da iskreno da voli i da vodi ljubav. Dokazala si da ništa nije kako drugi kažu i da lažu. Ti, ti ćeš opet biti moja, ali moja žena.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

18.02.2024 05:30

naravno da joj se ne sviđaš...ali je pitanje šta je problem...