ZNAM DA ME MNOGI MRZE, ALI JA SAM BOLJI ČOVEK! Uroš Stanić se rastužio na Dan zaljubljenih, pa cimerima poručio samo jedno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.02.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne ljutim se na one koji me ne vole, pričao je učesnik Elite pred svima!

ZNAM DA ME MNOGI MRZE, ALI JA SAM BOLJI ČOVEK! Uroš Stanić se rastužio na Dan zaljubljenih, pa cimerima poručio samo jedno! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Uroš Stanić kaže da je svestan toga da ga mnogi u Beloj kući ne vole, ali da je siguran da će se situacija promeniti ako ostane do finala u na imanju u Šimanovcima.

- Ne ljutim se na one koji me ne vole. Dok je trajala žurka uhvatio sam nekoliko pogleda i bilo mi je jasno da postoji mržnja. Bitno je da sam ja ono ko jesam, da sam iskren prema svima i da nemam potrebu da se pretvaram. Ko je tu za mene biće do kraja, ko nije ne mora ni da bude. Mnogo je ljudi koji su me mrzeli kad je rijaliti počeo, pa su posle promenili mišljenje o meni. Siguran sam da će isto da se desi i sa ovima što ne mogu da me gledaju očima - pričao je Stanić. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

 

Inače, Jovana Cvijanović, Miljana Kulić, Uroš Stanić i Maja Marinković su došli na ideju da uvedu ponija u Belu kuću, situacija se izmakla kontroli kada je poni počeo da ih juri po imanju, vidno iznerviran. Na kraju su uspeli da ga izvedu u dvorište ali nisu uspeli do kraja da ga ukrote.

 - Je*aće nam majku svi, Jovana ti hvataj kokošku za svaki slučaj, je l' možeš labuda da uhvatiš? - vikao je Uroš.

- Ma gde mogu jel si normalna. Imam ja velikji strah, nekad sam sve životinje mazila,. ali danas nema šanse  -rekla je Jovana.

- Sad ću ja da namamim ponija, jao mene je strah, stavi mu ovo kod usta i namami ga, jao evo ga trči juuu -zavrištao je Uroš.

- Bacite papuču Urošu, upao je u govna - rekla je Jovana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading