STANIJA DEGANŽIRALA ASMINA U SMEĆE: Na Dan zaljubljenih dobio KORPU, isplivao ŠOK SNIMAK!

Autor:

Zadruga

15.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durdžić pokazao kako mu je starleta čestitala poseban datum!

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević oglasila se na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram i sa svojim pratiocima podelila kakvo je iznenađenje dobila za Dan zaljubljenih. 

Ona se slikala pored poklona na stolu, a onda i usnimila sve detalje kako bi svi mogli da vide iznenađenje, koje je po svemu sudeći Asmin Durdžić priredio svojoj lepšoj polovini. Naime, Stanija je dobila nekoliko skupocenih "Apple" proizvoda, ruže, balone, plišanu igraču, ali i tortu sa natpisom. 

Republika

Foto: Instagram, Pink

Stanija pokazala poklone za Dan zaljubljenih

Veliku pažnju takođe je privukla i čestitka koja se vidi na snimku, ali je Stanija ipak nije otvorila i svima pokazala šta piše unutra. 

Nakon Stanije večeras se oglasio i Asmin koje je sve šokirao snimkom koji je podelio na svom storiju na društvenmoj mreži Instagram. 

- Želim svim Botovima i Patronima srećno Valentinovo. I naravno svima kpoji su normalni. Ova borba me je naučila da nije bitno ni ko si, ni šta si ništa, ako si sam! Želim svima od srca da se zahvalim još jednom - napisao je Asmin, a onda objasnio šok video. 

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin se obratio fanovima za Dan zaljubljenih

Naime, on je pokazao kako je Stanija njemu čestitala dan zaljubljenih, a to do sad još niko nije učinio. Naime, Stanija je u uskom roze kombinezonu nosila Asminovu sliku i bacila je pravo u đubre. Ovo je verovatno još jedna njihova "fora" kojom podižu prašinu o svom odnosu i ostavljaju misteriju da li su zajedno ili su ipak stavili tačku na svoju vezu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading