PRIVLAČILE SU ME STARIJE ŽENE I TETE! Nikola Lakić progovorio o fetišima, evo šta redovno radi u spavaćoj sobi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starije žene su mnogo iskusnije i bolje!

PRIVLAČILE SU ME STARIJE ŽENE I TETE! Nikola Lakić progovorio o fetišima, evo šta redovno radi u spavaćoj sobi! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Učesnik Elite Nikola Lakić kaže da mu je ranije bio fetiš da bude sa starijim ženama od sebe, koje je nazvao tetama! On je progovorio o svojim fetišima i tome šta voli da radim sa partnerkama u spavaćoj sobi, te je otkrio da mu je prigušeno svetlo na lampama afrodizijak.

- Kad sam bio klinac voleo sam da se zabavljam sa starijim ženama od sebe. Tete su super i nisam nikad čuo da je neki muškarac odbio stariju ženu. One su iskusnije, znam da su moji vršnjaci voleli da jure klinke, ali to kod mene nije bio slučaj - objasnio je Lakić, pa je dodao:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nikola Lakić

 

- Mnogo volim da mi je u spavaćoj sobi, kada sam sa partnerkom prigušeno svetlo. Volim lampe u nekim bojama, da soba izgleda kao bordel. To mi je isto fetiš, ali ne bih pričao dalje na tu temu!

Inače, Lakić je ranije govorio o tome kako se pričalo da je radio kao žigolo.

Jedva sam oprao ljagu sa sebe tih dana. Pričalo se da spavam sa starijim ženama za novac, što nije imalo veze sa istinom! Pričalo se i da sam gej, ljude nisam mogao da ubedim u suprutno sve dok nije u rijaliti došla majka mog deteta. Tad su ljudi polako počeli da menjaju priču, a do tada je bio haos -  rekao je na početku Lakić, pa je nastavio:

Kad sam se takmičio u jednom rijalitiju kružila je priča da nemam para, pa da sam zato unutra. Ni to nije bilo tačno. Rijaliti je meni bio samo zbog toga što imam jedno novo iskustvo, nešto što je dobra životna škola, a još usput naravno da ćete da zaradite. Do danas sam naučio da ne treba da me boli glava oko toga šta ko misli. Dovoljno je da ja znam šta je istina. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading