ANĐELO SE IZBLAMIRAO, NE MOŽE DA ZADOVOLJI ANITU: Dala sve od sebe da ga UZBUDI, on žestoko OMANUO!

Autor:

Zadruga

07.02.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene iz kreveta glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama!

ANĐELO SE IZBLAMIRAO, NE MOŽE DA ZADOVOLJI ANITU: Dala sve od sebe da ga UZBUDI, on žestoko OMANUO!

Foto: ATA Images, PInk

Jedan od najintrigantnijih parova u rijalitiju "Elita", Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, ponovo su privukli pažnju javnosti svojim odnosom koji se često kreće na relaciji toplo-hladno. Sinoćni događaj koji je izazvao buru komentara jeste njihov intimni trenutak ispod pokrivača, koji je kamera zabeležila, a snimak je ubrzo završio na društvenim mrežama.

Kometnari su bili različiti, a jedan od profila koji redovno prati dešavanja u pomenutom rijaliti programu nije imao pohvalne reči kad su u pitanju sposobnosti Anđela Rankovića tokom intimnog čina sa mladom starletom. 

- Pao mu je! Anita poušava ustima da mu ga d*gne - napisao je profil koji svakog danaredovno prati šta se dešava u Pinkovom rijalitiju. 

Brojni komentari na društvenim mrežama pokazuju da su mnogi zabrinuti za budućnost odnosa između Anđela i Anite, dok drugi ističu da je ovo samo još jedan u nizu izazova sa kojima se par suočava pred kamerama.

Komentari ispod ovog profila su bili različiti, a mnogi pratioci smatraju da je ovo još jedan u nizu Rankovićevih blamova. 

- "Pre će spomeniku da se d*gne nego njemu", "A kad se setim kako je Matora razvaljivala u izolaciji" - glasili su neki od komentara koji su senašli ispod ovog profila.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita i Anđelo Elita

Inače, Ranković je više puta rekao kako zbog Anite neće imati intimne odnose u krevetu sa njom, već samo ako im se ukaže prilika da odu u tuš kabinu, ali izgleda da su ih ipak obuzele strasti i da ono što osećaju jedno prema drugome ne mogu da obuzdaju, niti da se zadrže samo na poljupcima.  

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

08.02.2024 05:34

DOBRO JE REKLA BOJANA...SVAKA JOJ ČAST...SLIKA BEZ TONA...NA ŽALOST, ISKOMPLEKSIRAN, PROMAŠEN, PRAZAN...DA OBESIŠ SLIKU NA ZID...BEZ KOMENTARA...