ANELI OTKRILA ASMINOVE MALVERZACIJE: Ovako je POTKUPLJIVAO ljude, a OVAJ detalj je ŠOKANTAN!

Autor:

Zadruga

05.02.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić okrivila Asmina za mnoge malverzacije!

ANELI OTKRILA ASMINOVE MALVERZACIJE: Ovako je POTKUPLJIVAO ljude, a OVAJ detalj je ŠOKANTAN!

Foto: shutterstock, printscreen/RTVPink, facebook

Prošle noći starleta i aktuelna takmičarka ,,Elite 7" Aneli Ahmić otvorila je dušu o bivšem partneru Asminu Durdžiću. Ona je istakla kroz razgovor da je tokom nekih sudskih sporova koje su imali, kako tvrdi, plaćao i potkupljivao ljude da govore u njegovu korist. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

 

Potom je istakla i apelovala na bivšeg partnera da se pojavi u Šimanovcima i da se suoče na klupi, kako bi rekli šta imaju jedno drugom u lice. Međutim, Aneli je iznela i tvrdnje da Asmin ima mnogo lažnih profila na društvenim mrežama, sa kojih ostavlja razne komentare, zbog čega ju je to dodatno iznerviralo.

Foto: ATA Images

Aneli Ahmić, Janjuš, Asmin Durdžić

 

- Za Asmina da ne govorim, on kupuje te njegove potrčke, ja znam kako on funkcioniše. On se čuje sa svima, uvlači im se. Kad je trebalo da se svedoči ranije na sudu on je uvek potkupljivao ljude. Ja znam šta on radi u ovom trenutku, samo gleda nas, on je danas samo čekao da se uključimo i da nas gleda, on je po ceo dan na telefonu. Uvek mi je govorio da ga snimam sa nekim lambom, uvek smo se sprdali, bolje meda u lambu nego mršavko u tramvaju. On dečko ima 5 lažnih profila. Ja i dalje apelujem da dođe na klupicu, neka sedne i da rešimo sve, pa da vidimo šta je istina. Na kraju krajeva možemo i na poligraf pa neka se sazna istina - ispričala je Aneli. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading