POJAVIO SE ŠOK SNIMAK IZ ELITE - POSLEDICE CRNE MAGIJE SVE JAČE: Uroš Stanić na TEŠKIM MUKAMA, mislio je da se OVO ne snima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.02.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se šok snimak iz rijalitija ,,Elita" u kom Maja Marinković govori Urošu Staniću da se vide posledice crne magije bačene na njega.

POJAVIO SE ŠOK SNIMAK IZ ELITE - POSLEDICE CRNE MAGIJE SVE JAČE: Uroš Stanić na TEŠKIM MUKAMA, mislio je da se OVO ne snima! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić, aktuelni učesnik "Elite 7", ne prestaje da iznenađuje svojom originalnošću i humornim izjavama. Nedavno je postao hit na društvenim mrežama zbog svojih zabavnih trenutaka provedenih sa cimerkama Majom Marinković i Jovanom Cvijanović.

Tokom jednog zajedničkog druženja, Uroš je odlučio da se priseti azbuke, koju je, kako kaže, zaboravio. Našalio se da zna "nemačku abecedu", što je izazvalo smeh njegovih cimerki. Međutim, kada je krenuo da izgovara slova po slova, Maja i Jovana su ga prekinule i naterale da ipak prvo izdeklamuje azbuku. Uroš je priznao da se stidi što je zaboravio redosled slova i izrazio svoje frustracije, što je izazvalo simpatije kod publike.

Foto: TikTok printscreen

Maja Marinković, Jovana Cvijanović, Uroš Stanić

 

- Ajde  azbuku, pa nismo u Nemačkoj - viknula je Maja i nastavila da ga preslišava, dok se Stanić kleo da je zaboravio sva slova po redosledu i da ga je sramota zbog toga:

- Mene je stvarno blam, ja zdravstveni radnik, a ne znam azbuku - rekao je on, a onda se nakon više pokušaja vidno iznervirao:

- Vi se samo sprdate sa mnom - govorio je Uroš.

- Pa ti si omađijan, druže! - povikala je Maja. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

Podsetimo, Maja i Jovana ubedile su Uroša pre nekoliko dana da mu je "bačena" crna magija, pa su zajedno obavili ritual kako bi ga oslobodili kletve.

- Meni je brojanica pokidana, ko zna šta su mi uradili, jel moguće to? Jao ljudi plašim se, haos ću da joj napravim što me je omađijala. Bacili su mi magije tamo u Tuzli - kukao je Uroš.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading