JANJUŠ SE GUŠI U SUZAMA ZBOG POKOJNOG BRATA: Slomio se pred Mihailov četrdesetodnevni pomen, Aneli nije znala kako da ga UTEŠI!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš ne može da preboli preranu smrt najmlađeg rođenog brata!

JANJUŠ SE GUŠI U SUZAMA ZBOG POKOJNOG BRATA: Slomio se pred Mihailov četrdesetodnevni pomen, Aneli nije znala kako da ga UTEŠI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš se danas pred radio-emisiju "Amnezija" slomio u vešernici, dok ga je njegova partnerka Aneli Ahmić tešila. Janjušević je ridao jer se uskoro navršava 40 dana od velike tragedije koja je zadesila njegovu porodicu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram

Janjuš i Mihailo

Podsetimo, njegov najmlađi rođeni brat Mihailo Janjušević je sebi oduzeo život krajem decembra. Tada je Janjuš napustio "Elitu", kako bi sahranio brata, a kad se vratio u rijaliti, otkrio je cimerima šta se desilo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš se guši u suzama, Aneli ga teši

- Mami je poslao tri srca, to je bilo negde u sredu, u sredu je poslao tri srca i već oko dva poponde poslao: "Šta radiš" i samo poslao ta tri srca. Od tog dana se nikome nije javljao. Zvali su ga drugarica i neki drug, majka ga zvala, slala mu poruke... Nije se javljao, dva dana se ne javlja nikome - ispričao je Janjuš i nastavio:

- Taj drug je znao gde živi, prošao je tu pored stana pošto je on živeo u prizemlju. Bilo je ugašeno svetlo, nema nikoga. U petak nađe broj gazde od stana. Gazda stana da mu ključ, da uđe da proveri i on zatekne šta zatekne. Čovek se frapirao - dodao je Janjušević.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli teši Janjuša u vešernici

Janjuš je kasnije u emisiji "Amnezija" otkrio koliko mu znači Anelina podrška.

- Meni da ovde nije Aneli, ja iskreno ne znam kako bih izdržao, meni ona pruža najveću utehu - rekao je Janjuš Mileni Kačavendi na samom početku emisije "Amnezija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

01.02.2024 05:26

FUJ I ZA NJEGA I ZA NJU...ČISTO FOLIRANJE...NA ŽALOST...NEKA JE LAKA ZEMLJA DIVNOM MIHAJLU...