OBJAVLJEN ULTRAZVUK ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Hitno oglašavanje Filipa Cara uživo iz Crikvenice diglo veliku dramu!

Autor:

Zadruga

27.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car objavio javno prepisku koja je sve raznežila.

OBJAVLJEN ULTRAZVUK ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Hitno oglašavanje Filipa Cara uživo iz Crikvenice diglo veliku dramu!

Foto: ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Bivši zadrugar Filip Car oduševio fanove objavom snimka ultrazvuka svoje buduće bebe na Instagram storiju. Na snimku se vidi beba njegove bivše devojke Aleksandre Nikolić, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Filip Car nije krio svoje oduševljenje kada je dobio snimak ultrazvuka svoje buduće ćerkice. Snimak je poslao svojoj sestri, koja mu je otkrila da već kupuje stvari za malenu. Njegova emotivna reakcija na ovo otkriće odjeknula je na društvenim mrežama, gde su fanovi iskazali veliku podršku i čestitali mu na očekivanju prinove.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car Instagram

 

Ovo nije prvi put da je Filip Car javno izrazio svoje emocije povodom budućeg roditeljstva. Tokom boravka u rijalitiju "Zadruga", on je više puta isticao želju da postane otac i da se raduje dolasku svoje bebe. Sada kada je ova vest postala javna, njegovi prijatelji, porodica i fanovi sa nestrpljenjem iščekuju dolazak male princeze.

Filipova bivša devojka Aleksandra Nikolić takođe je bila u centru pažnje tokom njihove veze, koja je bila popraćena brojnim medijskim spekulacijama. Međutim, ova vest o trudnoći i budućem roditeljstvu izgleda da je donela novu dimenziju njihovih života, te su oboje spremni da se posvete ovom važnom životnom događaju.

Foto: ATAImages

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

Iako su prošli kroz turbulentne periode, Filip Car i Aleksandra Nikolić sada izgledaju spremni da se posvete roditeljstvu i da pruže svojoj ćerkici sve što joj je potrebno. Njihova otvorena radost i nestrpljenje zbog dolaska bebe dirnuli su mnoge, a fanovi sa nestrpljenjem prate svaki korak ovog para ka roditeljstvu.

Filipova objava na društvenim mrežama sigurno će izazvati još veću pažnju javnosti, a ova priča očigledno ima sve elemente za jedno veliko i srećno finale.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading