ŠOK FOTKA ZVEZDANA SLAVNIĆA! Bivši robijaš pokazao ČIME RASPOLAŽE, svi kažu da je ZVERINA: Žene, navalite! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari samo pljušte ispod nove objave bivšeg zadrugara!

ŠOK FOTKA ZVEZDANA SLAVNIĆA! Bivši robijaš pokazao ČIME RASPOLAŽE, svi kažu da je ZVERINA: Žene, navalite! (FOTO)

Foto: printscreen

Zvezdan Slavnić

Nakon kratkotrajnog učešća u rijaliti programu "Zadruga", Zvezdan Slavnić se povukao iz javnosti i rešio da se fokusira na svoj privatni život. Iako je stekao veliku popularnost tokom boravka u rijalitiju, Slavnić je retko viđen u javnosti, održavajući kontakt sa svojim fanovima putem društvenih mreža, posebno na platformi TikTok.

Poslednja objava Zvezdana Slavnića na društvenoj mreži TikTok izazvala je veliku pažnju i iznenađenje među njegovim pratiocima. Naime, Slavnić je pokazao potpuno transformisan izgled, ističući nabildovane mišiće na rukama.

Ova promena izazvala je oduševljenje među ženskim fanovima koji su komentarisali da je Zvezdan postao pravi "macan". Njegov iznenadni fizički napredak izazvao je lavinu pozitivnih reakcija, a mnogi su izrazili divljenje za njegov posvećen treningu.

Republika

Foto: TikTok Printscreen

Zvezdan Slavnić se napucao u teretani

Podsećanja radi, tokom prethodne sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", bivši učesnik Zvezdan Slavnić suočio se sa brojnim optužbama svoje nekadašnje nevenčane supruge Ane Ćurčić. Nedavno, putem svog Instagram naloga, Zvezdan je rešio da javno demantuje neke od navoda iznetih protiv njega. U video kompilaciji koju je objavio, mogu su videti i čuti izjave njegove bivše partnerke, ističući da su neke od njih navodno netačne, dok su druge tačne.

Ono kad ti je obraz đon! Anči: Sve ću da kažem kako si me maltretirao... (netačno) Anči: Zvezdan mene nikada nije maltretirao! (tačno) Anči: Kako si mi maltretirao decu, porodicu... (netačno) Anči: Bila bih pokvarena žena kada bih ti rekla "on je mojoj deci nešto loše radio" - napisao je Slavnić uz svoj video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Svasta

26.01.2024 21:08

Lepo ste napisali-bivsi robijas. Na sta tu ima da se navali?

endji

27.01.2024 12:14

Ne treba Anci nista da kaze, dovoljno je sta smo gledali u zadruzi, prolazak kroz vrata, skakanje u jezero, setanje kroz sobu dok traje sastanak, sklekovi, zamahivanje u pravcu njene glave na kaucu, da se nije izmakla sigurno bi "promasio njnu glavu? da li treba jos nesto?