U ZADRUZI DELILE ISTOG MUŠKARCA, SAD UDRUŽILE SNAGE PROTIV NJEGA: Ana i Anđela priznale istinu o svom PRIJATELJSTVU nakon rijalitija, Zvezdanu će se SLOŠITI!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić su postale koleginice, a ovo je istina o njihovom odnosu.

U ZADRUZI DELILE ISTOG MUŠKARCA, SAD UDRUŽILE SNAGE PROTIV NJEGA: Ana i Anđela priznale istinu o svom PRIJATELJSTVU nakon rijalitija, Zvezdanu će se SLOŠITI!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić, e-stock/ Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić nedavno je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, otkrivajući svoje stavove o različitim temama koje su interesantne njenim obožavaocima. Jedna od tema o kojoj je govorila bilo je njeno učešće u rijalitiju, kao i odnos sa Anđelom Đuričić.

Kada je reč o pitanju da li je moguće prijateljstvo između nje i Anđele Đuričić, Ana je jasno istakla da ne vidi mogućnost za to, ali da će svakako biti kolegijalna i profesionalna u njihovoj saradnji. Ovo otvara pitanje o njihovom odnosu s obzirom na to da su sada koleginice i da će morati da sarađuju.

Republika

Foto: ATAImages

Anđela Đuričić i Ana Ćurčić

 

- Mislim da ne postoji ta mogućnost ikada ni u jednom narednom životu. Kolegijalnost i profesionalnost da, prijateljstvo ne bi bilo prirodno, a što se tiče posla, tu nemam problem - bila je kratka Ana.

Podsetimo, nakon što je Ana progovorila, njen bivši partner Zvezdan Slavnić se oglasio putem svog Instagram profila. On je istakao da su sve priče o nasilju i insinuacije koje je Ana iznosila notorna laž, te da će se njegovi advokati pozabaviti time.


Ovim izjavama su dodatno produbljeni odnosi između učesnika rijalitija, te se postavlja pitanje kako će se situacija dalje razvijati, posebno kada je reč o sudskom procesu koji ih očekuje.

Ana Ćurčić je svojim odgovorima na Instagramu pokazala da je spremna da se suoči sa aktuelnim temama i da otvoreno iznese svoje stavove. Njeno učešće u rijalitiju i odnos sa Anđelom Đuričić i dalje su predmet interesovanja javnosti, a njeni odgovori su dodatno rasplamsali diskusije o ovoj temi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading