PROCURILA TAJNA KOJU PRODUKCIJA STROGO ČUVA: Šifrovana poruka razotkrila PLAN Elite! OVO se sprema (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.01.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedno vanredno ubacivanje u rijaliti napraviće opštu pometnju!

PROCURILA TAJNA KOJU PRODUKCIJA STROGO ČUVA: Šifrovana poruka razotkrila PLAN Elite! OVO se sprema (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Produkcija rijaliti programa "Elita" navikla je milionski auditorijum, koji iz minuta u minut prati sva dešavanja na imanju u Šimanovcima, na česta iznenađenja, a neretko donese odluku da dodatno začini aktuelne teme u Beloj kući i održi vanredno ubacivanje. Po svemu sudeći, ono bi moglo da se desi u bliskom periodu.

Naime, kako se navodi na jednoj Instagram stranici posvećenoj popularnom rijalitiju, uskoro bi za sada nepoznata osoba mogla da se priključi trci u borbi za prvo mesto i glavnu nagradu koja iznosi 100.000 evra.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Vanredno ubacivanje u Elitu

Jutro, kako ste? Čitam portale i pregledavam nečije "storije", čujem uskoro ulazi skraćena "lego" kocka... Pošto u kući već ima jedna, Malivuk, kad se spoji sa ovom bar ćemo imati celu "lego" kocku - stoji u obaveštenju na pomenutoj društvenoj mreži gde reakcije gledalaca nisu izostale, a ko će se useliti u "Elitu", ostaje da ispratimo.

Inače, poslednji koji je ušao u rijaliti bio je Marko Janjušević Janjuš, koji se nakon izvesnog perioda vratio na imanje u Šimanovcima, nakon što je krajem prethodne godine u rodnom Prijepolju sahranio rođenog brata Mihaila. On je, podsećanja radi, izvršio samoubistvo vešanjem u iznajmljenom stanu u Beogradu, a bivši košarkaš je odmah izveden u pratnji pripadnika obezbeđenja, kada je saznao za tragediju koja je zadesila njegovu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading