INFORMACIJA SE PROŠIRILA U ELITI: Janjuš se uhvatio za GLAVU, učesnici u neverici (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.01.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić sve prenela Marku Janjuševiću Janjušu!

INFORMACIJA SE PROŠIRILA U ELITI: Janjuš se uhvatio za GLAVU, učesnici u neverici (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom jučerašnjeg dana, Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su zakopali sve ratne sekire i konačno se pomirili. Nakon pomirenja, Ahmićeva je ispričala bivšem košarkašu kako su ostali zadrugari reagovali na njihovu novu situaciju.

- Krstili se tamo ne mogu da veruju. Ša odma ušao u crveno kad je čuo da smo se pomirili, nije mogao da veruje. Pričala sam sa Đedovićem o tome, on isto poludeo. Mali nam se uplašio, šta će sad biti, plaši se da ga ne odbacimo - rekla je Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Elita

- Šta se Uroš boji kao da ću ja njega sad šutnuti, moraćete da se pomirite... Evo, ne znam, znam da ja tebe volim. To znam... Kad ćeš izbaciti to da ne reaguješ više tako nepromišljeno? - pitao je Janjuš.

- Dokazao si da me voliš i popraviću se, nisam ti verovala sto posto, neću da lažem, sad kad si mi pokazao sliku od Nore mi je sve reklo i stvarno si me kupio time - priznala je starleta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Elita

- Kad sam se vratio još si počela i da me lažeš to me je dodatno odaljilo od tebe. Dosta puta si dokazala da lažeš nekim svojim postupcima, tako da nisam siguran u tebe. Sad sam sluđen totalno, u glavi mi je nekih milion stvari. Teško je i meni što nisam sa tobom ovde, a opet mi je i teško da ne razgovaram sa tobom. Teško mi je što hoću da te zagrlim a ne mogu, sa tobom bi mi bilo teško a treba mi neko. A onaj što mi treba, njega ne mogu da zagrlim jer nisam u glavi dobar. Ja sam totalno izgubljen, totalno zaboravim da sam pričao sa nekim, zaboravila sam i da si bila kod mene, nisam svestan stvari, jako mi je teško zbog cele ove situacije - istakao je Janjušević, hvatajući se za glavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading