PEVAČICA VEČERAS ULAZI U ELITU: Dobila zadatak od produkcije, sve se saznalo!

Autor: P. R.

Zadruga

02.01.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se lom u rijalitiju!

PEVAČICA VEČERAS ULAZI U ELITU: Dobila zadatak od produkcije, sve se saznalo!

Foto: youtube.com/pink.rs

Večerašnje utorak veče rezervisano je za spektakl u rijalitiju "Elita", jer Veliki šef je pripremio veliko iznenađenje za sve učesnike. Naime, na najpoznatijem imanju očekuje se dolazak pevačice Indire Beriše, koja je osvojila srca publike i odnela pobedu u muzičkom takmičenju "Pinkovih zvezda". Ali to nije sve, jer Indira ne dolazi sama - pridružiće joj se i poznati bend Bata Laki, kao i naš najpoznatiji di-džej, DJ Neba!

Očekuje se da večerašnje veče bude ispunjeno uživanjem, dobrim provodom i nezaboravnim trenucima, jer dolazak Indire Beriše i benda Bata Laki najavljuje nezaboravnu žurku. Publika će imati priliku da uživa u njihovim hitovima i energičnom nastupu, dok će DJ Neba svojim muzičkim izborom dodatno podgrejati atmosferu.

 

 

Inače, Veliki šef uvek uspe da nadmaši očekivanja učesnika, ali i gledalaca, pa je nedavno ugostio Nadu Topčagić, koja se se toliko opustila i s družila sa učesnicima, da joj se nije išlo kući, te planira da se vrati unutra.

- Bilo mi je lepo u rijalitiju, nisam znala da me snimaju, rekla sam Matoroj da se pomiri sa Anitom. Nisam htela da izađem. Već je trebalo da idem kući, bilo je jutro. Njima je tamo opasno dobro, Mići sam rekla da bih tamo ostala. Svi me vole, srčano su me pozdravili. Izdržala bih ja dobro sa njima. Trebalo je da uđem sa Teodorinom mamom, sve bih im nabila na glavu. Prijatno mi je bilo. Zvali su me da uđem na mesec dana u rijaliti - rekla je Nada za Blic, a potom se oglasila za Republiku, pa otkrila šta joj se dopalo:

Zašto da ne. Tamo se bre gospodski živi. Mene svi vole, tamo bi napravila ludnicu, to bi bila znaš koja zaje*ancija. Videćemo, ko zna šta se sprema. Sada sam se provela ludo na žurki, da mi se nije išlo kući - rekla je Nada za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading