ISTINA O DNK TESTU SANDRE REŠIĆ: Zvanično otkriveno da li je ONA Ninova ćerka, OVAJ čovek je za sve KRIV

Autor:

Zadruga

30.12.2023

02:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić progovorila o odnosu sa pokojnim ocem Ninom Rešić!

ISTINA O DNK TESTU SANDRE REŠIĆ: Zvanično otkriveno da li je ONA Ninova ćerka, OVAJ čovek je za sve KRIV

Foto: printscreen rtv pink

Nino Rešić, Sandra Rešić

U emisiji pevačica i bivša rijaliti učesnica Sandra Rešić otvorila je bolne trenutke iz života. Sandra se prisjetila svog odrastanja sa majkom, ali i načina na koji je upoznala svog oca Nina Rešića, kao i na kakvim je odnosima sa očevom stranom familije.

Nino je na nagovor svog menadžera krio da mu je Sandra ćerka, a ona je sada otkrila koliko je to nju bolelo:

Foto: youtube.com/pink.rs

Sandra Rešić i Nino Rešić

 

- Pogađali su me komentari da nisam Ninova ćerka. Deca u školi umeju da budu surova. Znala sam ko je moja majka i ona nije tip koji bi švrljao.

Sandra je otvoreno govorila o tome kako je njen otac otišao kada je bila veoma mlada, te kako nije imala priliku da razvije sliku o očinskoj figuri. Ipak, ističe da je kasnije, kada se otac vratio u njihov život, shvatila kakav je tip osobe bio. Takođe, otkrila je da je njen otac krio činjenicu da je ona njegova ćerka, što ju je povredilo zbog komentara koje je trpela u školi. 

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić Instagram

 

- Nas je moj otac ostavio kad sam ja bila jako mala, pa ja nisam imala tu sliku kako je imati oca, pa ga odjednom nemaš. Nisam imala osećaj nedostatka oca jer nisam znala kako je to imati očinsku figuru. Oprostila sam mu što me je napustio jer kasnije kada se on vratio u naš život, upoznavajući ga kakva je osoba, totalno sam shvatila kakav je tip čoveka. Mislim da je bio predobar za sve druge osim za sebe i nas, mislim na mene kao ćerku i ćerku Amelu. Ne zato što nije želeo, nego nije umeo - rekla je Rešićeva za Srbijadanas u emisiji ,,Sa Ivanom".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading