TAKMIČARI ELITE SAZNALI INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Zavladao MUK u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

27.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić razvezla jezik!

TAKMIČARI ELITE SAZNALI INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Zavladao MUK u Beloj kući!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo

Supružnici Ivan Marinković i Jelena Ilić nedavno su postali deo rijaliti programa "Elita". Njihov ulazak u Belu kuću nije prošao neprimećeno, jer su već započeli žestoke svađe sa nekim od cimerima.

Nakon gostovanja u Radio amneziji, Jelena je bila vidno potresena i nije krila svoje emocije. Iznela je prljav veš iz svog života sa Nikolom Lakićem, sa kojim je boravila u rijalitiju "Parovi". Izjavila je da je šokirana time što joj je Nikola rekao da su je pozvali zbog njega, dok on nema ni ženu ni dete. Dodala je da je prevarena i nasamarena time što je morala da trpi njegovu podršku, i naglasila da on ne razgovara sa svojom porodicom.

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic, Instagram

Jelena Ilić, Ivan Marinković, Nikola Lakić

 

- Za ’leba nema kući ni žena, ni dete, a meni kaže da su me pozvali zbog njega. U šoku sam da me neko ovako glup... Ja kažem da imaju malo dete i da treba da uđe da zaradi, mene su ljudi zvali, nisu njega - rekla je Jelena i dodala:

- Ne da neće imati sreće nego on ne razgovara sa porodicom, ja sam prevarena i nasamarena da me neka budala moli da bude Ivanova podrška - zaključila je Jelena.

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Jelena Ilić, Ivan Marinković

 

Podsetimo, Ivan i Jelena nisu u rijaliti ušli sami - sa njima se u Belu kuću uselio i njihov pas. Njihovo prisustvo definitivno dodaje novu dinamiku ovom rijaliti programu i postavlja pitanje kako će se njihov odnos sa cimerima dalje razvijati.

Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati njihov boravak u "Eliti" i da li će sukobi eskalirati ili će uspeti da pronađu zajednički jezik sa ostalim učesnicima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading