VODITELJKA ELITE STAJE NA LUDI KAMEN: Prvi put pokazala verenika, pa otkrila kada će izgovoriti sudbonosno DA!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Elite je pokazala verenika i otkrila šta se još čeka, kako bi stala na ludi kamen.

VODITELJKA ELITE STAJE NA LUDI KAMEN: Prvi put pokazala verenika, pa otkrila kada će izgovoriti sudbonosno DA!

Foto: Shutterstock, Printscreen

U novoj emisiji "Rolerkoster", voditeljka Milica Ivanović ugostila je najmlađu voditeljku Elite, Mašu Mihailović, koja je pokazala sebe u potpuno drugačijem svetlu i publici pokazala šta čuva u svom telefonu.

Najpre je progovorila o tome kako se snašla u Beloj kući, sa učesnicima rijalitija, a potom nam je otkrila sve o odnosu sa kolegama. Međutim, dozvolila nam je da zavirimo i u njenu privatnost, pa nam je pokazala verenika i otkrila kada staje na ludi kamen:

Republika

Foto: Instagram.com/masamihailovic

Maša Mihailović

 

- Moj dečko ne želi da se pokazuje, ja to poštujem. Iskreno, dobro se nosi sa mojim poslom, mnogo bolje nego što sam mislila da će, ali zna moja osećanja, tako da odlično funkcionišemo, mi smo vereni, čekamo da sve dođe na svoje i da stanemo na ludi kamen. Najčešće se svađamo, zato što ja ne podnosim kašnjenje, to me najčešće iznervira. Publika me još nije upoznala, deluje kao da sam dosta hladna i da me ništa ne može iznervirati, ali još se nisam opustila i trudim se da budem profesionalna - priznaje Maša.

Maši je trenutno karijera najbitnija i na tome trenutno najviše radi, ali svakako uspeva da uskladi obeveze i odnos sa partnerom, koji joj je najveća podrška, kako i sama kaže. Ima mnogo udvarača, koji joj pišu putem Instagrama, ali ona ne reaguje na njihovo udvaranje, s obzirom da je u srećnoj vezi i da uskoro planira da izgovori sudbonosno "DA".

Mihailovićeva ne krije da su je kolege odlično prihvatile i da su u svakom momentu bile tu, da joj udele savet, na čemu im je veoma zahvalna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading