OVO JE KLJUČNI TRENUTAK SA GLASANJA: Isplivao snimak - ovako je Matora saznala šta NAROD misli o Anitinom SKANDALU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.12.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se snimak sa biračkog mesta na kom je Matora obavila svoju građansku dužnost!

OVO JE KLJUČNI TRENUTAK SA GLASANJA: Isplivao snimak - ovako je Matora saznala šta NAROD misli o Anitinom SKANDALU! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/zadruga, Antonio Ahel/ATAImages

Matora i Anita

Danas se u Srbiji održavaju izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova. Ovo su 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a na 8.273 biračkih mesta svoje pravo može da iskoristi 6.500.666 upisanih birača. Biračka mesta biće otvorena od 7.00 do 20.00 časova.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Matora se vratila u "Elitu" nakon glasanja i ofarbala u crno

Jovana Tomić Matora je među prvima obavila građansku dužnost. Ona je na glasanje otišla sa cimerkom Vanjom Grbić i odmah se vratila u "Elitu". Cimerkama u frizerskom salonu je otkrila kako mje proteklo suočavanje sa spoljnim svetom. Naime, svi su pustili Vanju Grbić i nju da uđu preko reda, a Matora je dobila i reakcije na skandal sa Anitom Stanojlović.

- Osedela sam sa strane, koliko me je stres izjeo... Ako ne navučem neku rakčinu... Mi smo svi iz "keca" imali veliki stre, i Luna, i Kija... Svi smo dobili neko oboljenje. Mene srce samo što ne opali... - žalila se Matora.

- Inače su svi na različitim mestima, trajaće dugo. Mi smo brzo završile, Vanja i ja, na 15 minuta odavde. Pustili su nas, mi stali u red i jedna žena: "Mogu li ove naše komšinice preko reda", svi uglas: "Da!". A znaš kakvi su inače naši penzioneri. Svi nas pustili, nismo čekali red. Znaš kako budu inače, rijaliti i te fore. A ovo, kao da me je Bog poslao da odem na glasanje. Ne smem da vam pričam, ali reakcije... Mislim, sve što ja znam, ali ne može da mi dođe do glave... Da se ja nerviram i stresiram... - otkrila je Tomićeva.

Na zvaničnom profilu rijalitija "Elite" objavljen je snimak trenutka o kom je Matora pričala cimerkama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
emi

17.12.2023 19:32

" A znaš kakvi su inače naši penzioneri" KOJA DIJABOLA LAZE CIM ZINE, PRVO NISU GLASALI SAMO PENZIONERI..., A BILA JE U REDU ZADNJA NIKO JE NIJE PUSTIO PREKO REDA...