MATORINI PRIJATELJI UHAPŠENI ZBOG DROGE: Šok informacija stigla u Elitu, postoje fotografije njenog stana, OVIM JE DRŽE U ŠACI!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora otkrila je informacije kojim je ucenjuje Anđelo Ranković.

MATORINI PRIJATELJI UHAPŠENI ZBOG DROGE: Šok informacija stigla u Elitu, postoje fotografije njenog stana, OVIM JE DRŽE U ŠACI!

Foto: Shutterstock, Pink

Tokom sinoćnje žurke u Eliti, došlo je do žestokog okršaja, kada je Anita Stanojlović priznala simpatije prema novom učesniku, Anđelu Rankoviću. Ona je otkrila cimerki koliko joj se Anđelo svideo na prvi pogled, ali da se neće upuštati ni u šta, dok ne oseti da je spremna za to.

Jovana Tomić Matora, Anitina još uvek zakonita supruga i Anđelova nekadašnja prijateljica, saznala je za sve što se desilo tokom žurke, pa prišla Aniti i napala je. Međutim, kasnije, kada je otišla kod Marka Đedovića i prepričala mu sve što se desilo, otkrila mu je da je Anđelo drži u šaci, odnosno, da je ucenjuje informacijama koje ima o njoj:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

- Marko, on me ucenjuje onim, što su one moje drugove, koji su bili u mom stanu, uhapsili zbog gudre, ali ja ću sutra sve ispričati, neću da dozvolim da mi ovo rade... Jedna ku*va i jedna pi*kica... On to radi i svojim drugovima, odmah bi se on spanđao sa Anitom, samo da nije ovakva situacija, misliš da ja nisam primetila... On, što je odlepio za Dalilom, pa iskoristio Sandru Rešić. Ja ću sutra sve sama da ispričam, sve što se desilo. Ima slike mog stana - govorila je Matora.

Matora je sve vreme plakala, dok je Đedoviću prepričavala ove detalje, a on ju je ubeđivao da se smiri, jer se ništa nije dogodilo, te nema potrebe da diže paniku, ali je Tomićeva bila uporna u nameri da sve detalje obelodani, kako je Anđelo više ne bi ucenjivao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Prava Matora

13.12.2023 14:30

Ovo je prava Matora. Prodaj, izdaj i vređaj devojku, prijatelja ..Pre svega, nikad ona nije mislila razići se od Anite, samo je kupovala vreme i bila ponižena i uvređena a bila je glavna tema ove lakrdije. Đedović je sve to slutio i nije verovao Matoroj i njenoj priči. Anđelo se možda sveti za sve uvrede koje mu je uputila Ko je sledeći da ga Matora izda? A tek kad počne Anita da priča!