ANĐELINOJ BABI POZLILO NAKON NJENE VRELE AKCIJE SA BOJANOM: Završila u bolnici, lekari joj se bore za život, unuku ne može da vidi!

Autor:

Zadruga

07.12.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelina porodica u agoniji zbog njenog odnosa sa Bojanom.

ANĐELINOJ BABI POZLILO NAKON NJENE VRELE AKCIJE SA BOJANOM: Završila u bolnici, lekari joj se bore za život, unuku ne može da vidi!

Foto: printscreen/RTVPink

Odnos Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović intrigira javnost nedeljama unazad. Nih dve su samo pre nekoliko dana imale intiman odnos, a onda je došlo do preokreta, prilikom čega se Pavlovićeva ogradila od nje.

Mediji su kontaktirali Anđelinu majku, kako bi dala svoj sud o novonastaloj sitaciji, a ona je otkrila šok informaciju.

Naime, Anđelinoj baki je pozlilo zbog onoga što joj je unuka priredila, pa je trenutno u bolnici i lekari se bore za njen život:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

 

- Njena baka je u bolnici trenutno, jako je loše. Bojana je uzela Anđelu pod svoje. Ne podržavam taj odnos. Baba teško podnosi sve to, ne znam da li će ovo preživeti, ne može da gleda sve to. Zgranuti smo - poručila je Anđelina majka za Pink.rs.

Da podsetimo, Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović odlučile su da ozvaniče vezu, nakon što su zajedno završile u krevetu i imale intimne odnose. 

Međutim, sinoć, tokom emisije "Pitanja gledalaca", došlo je do totalnog haosa, kada je Bojana odbila da prizna Anđelu kao devojku i javno otkrila da uopšte nije zaljubljena u nju.

- Mi smo zajedno, bilo mi je teško da priznam sve to, po dva meseca smo se muvali, ja sam negirala, zbog roditelja, nije mi se ovo nikada pre desilo. Imala sam neki čudan osećaj kad se odvojimo. Nikad nisam imala odnos sa devojkom, nikad to nisam doživela mogu da zamislim kako je mojima napolju. Zanima me kako će da reaguju, da li se čupaju za kosu. Teško mi je nekako -rekla je Anđela sinoć.

- Ja i dalje tvrdim da nemam emociju i to je to -rekla je Bojana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading