EVO KAKO JE DOŠLO DO KONAČNOG RASKIDA ANE ĆURČIĆ I ACE BULIĆA: Zadrugarka napokon prekinula tišinu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.12.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić nam je otkrila sve o raskidu sa Acom Bulićem.

EVO KAKO JE DOŠLO DO KONAČNOG RASKIDA ANE ĆURČIĆ I ACE BULIĆA: Zadrugarka napokon prekinula tišinu! (VIDEO)

Foto: Republika

U novoj emisiji "Rolerkoster", voditeljka Milica Ivanović, zajedno sa Banetom Đokićem, posetila je Anu Ćurčić, pa ispred portala Republike, porazgovarala sa njom. Ana nas je ugostila u svom stanu i podelila sa nama najdublju intimu, a u jednom momentu osvrnula se i na raskid sa Acom Bulićem, koji se dogodio iznenada.

- Nešto što je bilo pre 30 godina, nije isto što je i sada. Mi smo seli i porazgovarali, naravno, nije to bio ne znam kakav razgovor, ali smo kao odrasli ljudi odlučili, sticajem još nekih okolnosti, nastavili smo kao prijatelji, on je tu za mene, kao i ja za njega. Uvek bih mu se obratila... Ja više u životu ne mogu da garantujem ni za šta, ali verujem da bi uvek tu bio za mene, kao i ja za njega - rekla je Ana, pa priznala:

- I dalje verujem u ljubav. Iako trenutno nisam zaljubljena, znam da će ljubav doći, ima vremena - dodala je ona.

Mogli smo zaključiti da je Ana sve vreme bila nasmejana, te se čini da je uspela da prevaziđe sve što joj se događalo u prethodnom periodu, a ne krije da je sada konačno stala na svoje noge i spremna je za nove, lepe stvari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Melanija

03.12.2023 20:18

Jadnica, mora od 1. Januara da nađe novog sponzora da joj plaća papreni kiriju i to za šest meseci unapred. Ni Šolak nema te pare... Nego poliži popljuvano i u Elitu sa onim tebi sličnim...