MATORA SE SKINULA GOLA: Vrelom akcijom sa drugom ženom odlučila da se OSVETI Aniti, tek sad je čeka PAKAO!

Autor:

Zadruga

25.11.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva se prepustila dodirima svoje cimerke!

MATORA SE SKINULA GOLA: Vrelom akcijom sa drugom ženom odlučila da se OSVETI Aniti, tek sad je čeka PAKAO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon prevare koju je doživela od strane svoje supruge, Jovana Tomić Matora odlučila se na neobičan korak kako bi joj vratila istom merom. Ona je skinula majicu i prepustila se masiranju od strane cimerke Tamare, koja joj je pružila izuzetno opuštajući tretman u njihovoj zajedničkoj sobi. S obzirom na to da je Matora uživala u ovoj neobičnoj situaciji, mnogi se pitaju kako će reagovati Anita Stanojlović, Matorina supruga, na ovaj postupak.

Odnos između dve supružnice, Jovane i Anite, već neko vreme privlači pažnju javnosti. Nakon što je Matora brošla kroz emotivne brodolome zbog prevare koju je doživela, Anita je dodatno zakomplikovala situaciju obećavši da neće potpisati papire za razvod braka. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Matora se skinula Elita

Kako će Anita reagovati na ove vruće scene i da li će pristati da se razvede ili će se ipak ostvariti predviđanja učesnika "Elite" da će Matora sve oprostiti, ostaje da pratimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading