OGLASILA SE PINKOVA PRODUKCIJA: U Elitu stiglo važno pismo, sledi HAOS!

Autor:

Zadruga

07.11.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef obavestio stanare Bele kuće da je prodavnica otvorena.

OGLASILA SE PINKOVA PRODUKCIJA: U Elitu stiglo važno pismo, sledi HAOS!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na adresu Bele kuće u Šimanovcima stigli je važno pismo Velikog šefa. Ovonedeljni vođa Bojana Pavlović okupila je učesnike rijalitija "Elita" za crni sto kako bi pročitala saopštenje koje je stiglo od produkcije. 

Naime, kao i svakog utorka u ovo vreme za takmičare je otvorena prodavnica, u kojoj će moći da kupe sve što im je potrebno od namirnica za ovu nedelju. Juče je bila podela budžeta, pa su oni po odluci Bojane Pavlović, dobili novac za troškove, a na njima je da se snađu da lepo raspodele budžet i imaju za sve što im je neophodno. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elita psimo

Veliki šef ponekad iznenadi takmičare, pa samo određenima da dozvolu da odu u kupovini, ali danas nije bila takva situacija, pa su svi imali pravo da uđu u novi deo imanja i u dozvoljeno vreme obave kupovinu. 

Otvorena prodavnica uglavnom izazove haos jer se posvađaju oko redosleda kupovine i vremenskog zadržavanja u prodavnici, a ostaje da ispratimo da li će i danas zbog toga doći do nekog sukoba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading