ZAVIRITE U LUKS STAN DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Ovo je intiman kutak popularne voditeljke, nema šta nema (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

07.11.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovde voditeljka uživa sa decom!

ZAVIRITE U LUKS STAN DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Ovo je intiman kutak popularne voditeljke, nema šta nema (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević

Voditeljka Dušica Jakovljević, koja je do sada radila na televiziji Pink punih deset godina, nedavno je donela odluku koja je mnoge iznenadila - dala je otkaz i napustila ružičasto jato. Ova vest je odjeknula kao bomba u medijima, a mnogi su počeli da se interesuju i za detalje iz njenog privatnog života.

Iako je deo sveta poznatih, Dušica se nije ustručavala da prizna da i dalje živi kao podstanar. Međutim, to je nije sprečilo da svoj životni prostor uredi po svom ukusu. U njenom prostranom dnevnom boravku dominira ugaona garnitura svetle boje, a tu su i razne police i kućni bioskop. Prazan prostor je ispunjen raznim policama i komodama u svetlim bojama, što daje prostoru osvežavajući i prijatan izgled.

Kuhinja u stanu Jakovljevićeve ima šank i opremljena je belom tehnikom. Na frižideru se nalaze i razni magneti, što daje lični pečat ovom prostoru. U hodniku se nalazi ogromno ogledalo, bez kojeg nijedna dama ne može da zamisli svoj prostor, a Dušica ga redovno koristi za fotografisanje pre nego što krene negde.

Republika

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević instagram

Podsćećanja radi, voditeljka Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji Pink nakon deset godina, a odmah se oglasila za Republiku i potvrdila da je došlo do kraja saradnje sa ružičastom televizijom.

- Istina je, o detaljima ne mogu da pričam, otkazni rok je mesec dana. To je sve što mogu da kažem za sad - izjavila je Dušica kratko za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/N. Pančić

Dušica Jakovljević dala otkaz na Pinku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
India

07.11.2023 13:21

Evo meni nije jasno šta je ovdje "lux"?! Kao da mi živimo u sojenicama, pa je ovo za nas lux.

Xxxxx

08.11.2023 23:15

Ona je sva kicerica,tako i stan. Kuca joj ima najlepsi krevetić,a sve ostalo je sit. Drugo nije dala,već dobila šut kartu sa Pinka.