POSLE BURNE NOĆI OGLASILA SE PINKOVA PRODUKCIJA: U Elitu stiglo hitno naređenje, biće HAOSA!

Autor:

Zadruga

04.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef stavio rijaliti takmičare na teške muke.

POSLE BURNE NOĆI OGLASILA SE PINKOVA PRODUKCIJA: U Elitu stiglo hitno naređenje, biće HAOSA!

Foto: Ilustracija

Veliki šef poslao je učesnicima "Elite" važno pismo u kojim ih je obavestio u novom zadatku koji imaju ove subote. Naime, takmičari svake nedelje dobiju temu za glasanje, pozitivinu u negativnu, a danas su morali da biraju najpodmuklije osobe. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo Elita

Draga Elito, gledaoci su stekli mišljenje o vama, a sada je red da vi date sud i kažete ko je po vašem mišljenju najpodmuklija osoba. Svako od vas će birati po tri osobe. Potrudite se da vaš izbor bude pravedan i ne obazirite se ko je za koga glasao. Osim toga, salon će biti otvoren za grupu ''arheologa'', zato je važno da oni prvi glasaju. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo. 

Publika takođe glasa svake nedelje, a voditeljka Ivana Šopić u emisiji "Pretres nedelje" saopšti rezultate koji uvek naprave pometnju među stanarima Bele kuće, jer prema tome smatraju da mogu da osete puls naroda i procene ko je favorit, a ko i ne baš toliko voljen među publikom koja verno prati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading